Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Myslím, že si to nepochopil. Autor zrejme myslel, že nikto si nemá tie modely dávať na web k downloadu samostatne. Ak je model súčasťou trate, navyše nekomerčnej, určite nemá nič proti použitiu pri stavbe a distribúcii spoločne s traťou. Spomínané obmedzenie sa týka len na download samostatných objektov z iných, než autorových stránok. Mohol by si bližšie špecifikovať, o ktoré objekty a ktorého autora sa jedná, nech sa k tomu vyjadrí on sámJiříkTK napsal:...Nu, mám to brát moc vážně? Když použiju jeho objekty do tratě a tu pak s jeho modely umístím na web, v podstatě jsem porušil jeho podmínku, se kterou jsem ovšem stažením souhlasil. A tak mne napadá otázka: Proč vlastně autoři umísťují na web modely s takovými podmínkami?...
Tax napsal:Myslím, že si to nepochopil. Autor zrejme myslel, že nikto si nemá tie modely dávať na web k downloadu samostatne. Ak je model súčasťou trate, navyše nekomerčnej, určite nemá nič proti použitiu pri stavbe a distribúcii spoločne s traťou. Spomínané obmedzenie sa týka len na download samostatných objektov z iných, než autorových stránok. Mohol by si bližšie špecifikovať, o ktoré objekty a ktorého autora sa jedná, nech sa k tomu vyjadrí on sám
zajímavé je, že Msts je koníček, nikam nás nehoní, nikdo nás nehoní a přesto nikdo z aktivních neví kam dřív skočit. Už mě to leze na bednu. nedávno jsem si řekl dost! budu dělat v klidu jak chci já a jestli někdo něco chce, tak si bude muset počkat. já nejsem robot. Jen tím chci říct, že by se to s MSts nemělo přehánět a člověk by si měl také najít nějakou tu chvilku pro sebe, zajít někam s kámošema a tak. ne jenom sedět u simulátoru a tvrdit já nestíhám. a makat a makat a v padesát si všimnout dyť já jsem u toho proseděl celé mládí..... Mno sry za Of topic, ale tohle se tu ještě neřešiloPawlik napsal:ale nevím, kam dřív skočit.
mas pravdu taky jsem si dal par mesicu mensi oddych a prospeloČouda napsal:zajímavé je, že Msts je koníček, nikam nás nehoní, nikdo nás nehoní a přesto nikdo z aktivních neví kam dřív skočit. Už mě to leze na bednu. nedávno jsem si řekl dost! budu dělat v klidu jak chci já a jestli někdo něco chce, tak si bude muset počkat. já nejsem robot. Jen tím chci říct, že by se to s MSts nemělo přehánět a člověk by si měl také najít nějakou tu chvilku pro sebe, zajít někam s kámošema a tak. ne jenom sedět u simulátoru a tvrdit já nestíhám. a makat a makat a v padesát si všimnout dyť já jsem u toho proseděl celé mládí..... Mno sry za Of topic, ale tohle se tu ještě neřešiloPawlik napsal:ale nevím, kam dřív skočit.![]()
ja bych je klidne pouzil PC mi zatim staciheme napsal:Zdravím, jestli vám zde můžu představit mojí první maličkost, co jsem kdy dokončil jsou součásti k elektrifikaci tratí. Nevím, jestli to má cenu něčím se chlubit, protože po zjišťování HW nároků na trať BP a podobně to je nepoužitelný model. Jedná se díly "support" a "suspension". Časem a když bude zájem se můžu pustit do rozšíření a nebo začít už s užitečnějším modelařením třeba i primitivních vagónů, ale spíš budov, se kterými ještě nemám zkušenost.
Polygony:
Support Center -> 560poly - OBRÁZEK
Suspension Center -> 590poly - OBRÁZEK
heme napsal:
"Čerpací stanice" pro stejnosměrná elektrická hnací vozidla. :salut:KaMat napsal:co to je ta menirna ? to slysim prvne![]()
![]()
Zařízení jež mění střídavé napětí na stejnosměrné napětí obvykle 3kV =KaMat napsal:co to je ta menirna ? to slysim prvne![]()
![]()