model 749/751/752

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Kadr napsal:
Ano,to jde snad vidět,Kabina je taky hodně zajímavá.
Ještě malá poznámka,do citace nedávej obrázek.
Není to ta šumperská reko se zcela atypickou kabinou a rajčáky? Číslo mi už vypadlo z hlavy, ale to na screenu je mi velmi povědomé.

Martens napsal:
Kadr napsal:
Ano,to jde snad vidět,Kabina je taky hodně zajímavá.
Ještě malá poznámka,do citace nedávej obrázek.
Není to ta šumperská reko se zcela atypickou kabinou a rajčáky? Číslo mi už vypadlo z hlavy, ale to na screenu je mi velmi povědomé.

Uhodl

Naposled editoval moderátor:
A ja som bol v tom, že tá reko zasiahla 749 264 :lol: , ale nevadí. Cab by sa teoreticky dal "vystrúhať". Stačilo by upraviť ten pre ČD 752 (upraviť front, aby sa to podobalo na 749), akurát už neviem, či táto 749 vyfasovala Lokel, a či brzdiče ostali pôvodné. :?:

Honza.tomi napsal:
Jedná se o Šumperskou 749.265, cab mam nafocen přímo v ní, ale s rajčákama bude problém, to sem nikdy nedělal

V nouzi by se to dalo použít i jako statickej cab, mě statický caby nevaděj.

Petan K. napsal:
Neví někdo proč mi to píše tu hvězdičku??Má tam být slovo spica

Netvár sa, že nevieš. 8)

Nedali by sa rajčáky nakopírovať trebárs z esa ? Predstavujem si to síce jednoducho, ale ak by náhodou ...

Robo napsal:
Petan K. napsal:
Neví někdo proč mi to píše tu hvězdičku??Má tam být slovo spica

Netvár sa, že nevieš. 8)

Nedali by sa rajčáky nakopírovať trebárs z esa ? Predstavujem si to síce jednoducho, ale ak by náhodou ...

Čistě náhodou daly, ale záleželo by v jakém jsou natočeny úhlu vůči hráči - aby to nevypadalo disproporčně blbě. Úplně ideální by bylo ten rajčák vymodelovat a pak si ho natočit jak potřebuješ.

Pokud by si na to někdo troufal, klidně cab přepošlu, já na to moc času nemám a hlavně sem to nikdy nedělal, takže bych radši kdyby to vzal někdo, kdo s tím umí

je tu problém ten rajčák na výkon chodí jako na peršingu - tudíš bysme dělli unreal.

my na tom s Hontou děláme. ovšem nemám čas já a on zase program na nějaké animace. takže ten rajčík necháme na někom zkušenějším. uvidíme kdo se nám ozve no.

Zdravím, vedel by mi niekto povedať, aké sú viditeľné rozdiely medzi prvou a druhou sériou ? Viem akurát o rozdielnych madlách.

Ahoj! prosímvám upravíte mi někdo eng z mé 751 151 např na tuto novou bardotku od ondry? Ten eng je hroznej. mašina jede jako by byla přibržděná hodím výběh brzdí normálně brzdí. to je hrozný s tímdel já jezdit nebudu . dal jsem si 850 tun vlak dvojče a ze zastávky u brna do Rapotic. no jel jsem místy i 19 km/h a to se přece nejede. bardotka má kritickou asi 25 km/ h a todle je bordel. je to tou přibržděností určitě.

Back
Nahoře