Není to ta šumperská reko se zcela atypickou kabinou a rajčáky? Číslo mi už vypadlo z hlavy, ale to na screenu je mi velmi povědomé.Kadr napsal:Ano,to jde snad vidět,Kabina je taky hodně zajímavá.
Ještě malá poznámka,do citace nedávej obrázek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Není to ta šumperská reko se zcela atypickou kabinou a rajčáky? Číslo mi už vypadlo z hlavy, ale to na screenu je mi velmi povědomé.Kadr napsal:Ano,to jde snad vidět,Kabina je taky hodně zajímavá.
Martens napsal:Není to ta šumperská reko se zcela atypickou kabinou a rajčáky? Číslo mi už vypadlo z hlavy, ale to na screenu je mi velmi povědomé.Kadr napsal:Ano,to jde snad vidět,Kabina je taky hodně zajímavá.
Honza.tomi napsal:Jedná se o Šumperskou 749.265, cab mam nafocen přímo v ní, ale s rajčákama bude problém, to sem nikdy nedělal
Petan K. napsal:Neví někdo proč mi to píše tu hvězdičku??Má tam být slovo spica
Robo napsal:Petan K. napsal:Neví někdo proč mi to píše tu hvězdičku??Má tam být slovo spica
Netvár sa, že nevieš. 8)
Nedali by sa rajčáky nakopírovať trebárs z esa ? Predstavujem si to síce jednoducho, ale ak by náhodou ...
ještě vzduchojemy, nárazníky a nějaké detaily:Robo napsal:Zdravím, vedel by mi niekto povedať, aké sú viditeľné rozdiely medzi prvou a druhou sériou ? Viem akurát o rozdielnych madlách.