Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No, hlavně by to nevydýchali někteří členové tohoto fóra.Dan J. napsal:... Vždyť máme ryze slovenské tratě a tam by asi vypadalo dost blbě jezdit např s ČD 830 atd ...
Ono asi spis nastavenim GK. Mam zaple jak anizotropni filtrovani, tak antialising, rozliseni 1280*1024*32.heme napsal:Hekl338 Ahoj, kromě tvých perfektních skinů, mě zaujaly tvé screeny. Tvoje screeny jsou perfekně ostré a máš i pěkné vykreslování ve vzdálenosti. Prosímtě, můžeš mi říci, jak na to? Je to hardwarem, grafickou kartou, nebo čím?
Díky, Heme
omluva za OT
Zkus si pohrát s řádkem RunUpTimeToMaxForce ( xx.x )heme napsal:Zdravím všchny. Doufám, že můj dotaz patří do tohoto tématu. Chci se zeptat, zda-li se plánuje ještě vůbec někdy úprava engu u prototypových T478 od J.Skůry? Nechci nijak naznačit, že eng je špatný (za tu krátkou dobu mého působené v MsTS engům vůbec nerozumím) ale nějak mě vadí to abnormální zrychlení této lokomotivy. Já vím, je to "dělo" ale když tam dám 4. stupeň, ty kilometry se zvyšují tragicky rychle...
Stačilo by mi alespoň název řádku, kde bych mohl snížit zrychlení (pokud něco takového samozřejmě lze).
Omlouvám se za neznalost. Předem díky, Heme
Kadr napsal:Zkus si pohrát s řádkem RunUpTimeToMaxForce ( xx.x )
Raději jej neposlouchej, střílí totálně naslepo. Tenhle parametr určuje jen "mezistupňový skok"-strmost náběhuheme napsal:Kadr - Prosímtě, trochu mi to přibliž - co to je, co to udává a jas si s tím mám pohrát. Jak jse psal, eng je pro mě španělská vesnice...![]()
Tak tu mašinu 751 201-5 asi již nikde nestáhneš. Byla to práce Duusa a pokud ji nemá na svém webu jako, že nemá tak bohužel. Jedině co ti mohu, poradit zkus napsat jemu.petko742 napsal:Dobrý večer, nevie niekto, kde by sa dal stiahnuť rušeň 751 201-5 ? Na vlaky.net sa neda stiahnuť lebo vypiše EROR. Ďakujem
neonxc napsal:Nádhera, panečkuA odkud je tato lokomotiva? (myslím depo)