model 749/751/752

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
A škoda že Vy robíte viac Českých mašiniek, nepríde Ti táto veta blbá ? Každý predsa robí to čo chce nie ?

Podle mého Slovenské bardotky také potřebujeme, protože i po tratích, které máme postavené se určitě tyto stroje prohánějí v čele nákladních vlaků...

Ale aj ceske stroje som dva urobil :lol: Cmela OKD a kure. Ten prvy sa dokonca coskoro objavi :wink: Ale to uz sem nepatri.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím, a co tak dělat vozy s období ČSD tedy Československa a byl by klid. :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :D
Ne teď vážně, mašinka vypadá opravdu pěkně a je úplně jedno jestli je českých, nebo slovenských drah. Vždyť máme ryze slovenské tratě a tam by asi vypadalo dost blbě jezdit např s ČD 830 atd.
Přeji hezký den. S pozdravem Dan. :D

Dan J. napsal:
... Vždyť máme ryze slovenské tratě a tam by asi vypadalo dost blbě jezdit např s ČD 830 atd ...
No, hlavně by to nevydýchali někteří členové tohoto fóra. :lol: :lol:

Hekl338 Ahoj, kromě tvých perfektních skinů, mě zaujaly tvé screeny. Tvoje screeny jsou perfekně ostré a máš i pěkné vykreslování ve vzdálenosti. Prosímtě, můžeš mi říci, jak na to? Je to hardwarem, grafickou kartou, nebo čím?

Díky, Heme

omluva za OT

heme napsal:
Hekl338 Ahoj, kromě tvých perfektních skinů, mě zaujaly tvé screeny. Tvoje screeny jsou perfekně ostré a máš i pěkné vykreslování ve vzdálenosti. Prosímtě, můžeš mi říci, jak na to? Je to hardwarem, grafickou kartou, nebo čím?

Díky, Heme

omluva za OT
Ono asi spis nastavenim GK. Mam zaple jak anizotropni filtrovani, tak antialising, rozliseni 1280*1024*32.

Zdravím všchny. Doufám, že můj dotaz patří do tohoto tématu. Chci se zeptat, zda-li se plánuje ještě vůbec někdy úprava engu u prototypových T478 od J.Skůry? Nechci nijak naznačit, že eng je špatný (za tu krátkou dobu mého působené v MsTS engům vůbec nerozumím) ale nějak mě vadí to abnormální zrychlení této lokomotivy. Já vím, je to "dělo" ale když tam dám 4. stupeň, ty kilometry se zvyšují tragicky rychle...

Stačilo by mi alespoň název řádku, kde bych mohl snížit zrychlení (pokud něco takového samozřejmě lze).

Omlouvám se za neznalost. Předem díky, Heme

heme napsal:
Zdravím všchny. Doufám, že můj dotaz patří do tohoto tématu. Chci se zeptat, zda-li se plánuje ještě vůbec někdy úprava engu u prototypových T478 od J.Skůry? Nechci nijak naznačit, že eng je špatný (za tu krátkou dobu mého působené v MsTS engům vůbec nerozumím) ale nějak mě vadí to abnormální zrychlení této lokomotivy. Já vím, je to "dělo" ale když tam dám 4. stupeň, ty kilometry se zvyšují tragicky rychle...

Stačilo by mi alespoň název řádku, kde bych mohl snížit zrychlení (pokud něco takového samozřejmě lze).

Omlouvám se za neznalost. Předem díky, Heme
Zkus si pohrát s řádkem RunUpTimeToMaxForce ( xx.x )

Kadr - Prosímtě, trochu mi to přibliž - co to je, co to udává a jas si s tím mám pohrát. Jak jse psal, eng je pro mě španělská vesnice... :eek:

Kadr napsal:
Zkus si pohrát s řádkem RunUpTimeToMaxForce ( xx.x )
heme napsal:
Kadr - Prosímtě, trochu mi to přibliž - co to je, co to udává a jas si s tím mám pohrát. Jak jse psal, eng je pro mě španělská vesnice... :eek:
Raději jej neposlouchej, střílí totálně naslepo. Tenhle parametr určuje jen "mezistupňový skok"-strmost náběhu
( je nastaven na 25 nebo 30 kvůli "synchronizaci s laděnými zvuky" ).
Pokud máš jinou mašinu, která ti připadá naladěná, tak si jejich .eng soubory porovnej:
MaxPower ( ...kW )
MaxForce ( ...kN )
MaxContinuousForce ( ...kN )
MaxVelocity ( 100km/h )
DieselEngineSpeedOfMaxTractiveEffort ( 0 km/h )
Toto jsou hlavní parametry pro "tvorbu" trakční charakteristiky, další pak rozdělení výkonu na jednotlivých stupních v ovladači "Throttle".

Dobrý večer, nevie niekto, kde by sa dal stiahnuť rušeň 751 201-5 ? Na vlaky.net sa neda stiahnuť lebo vypiše EROR. Ďakujem

petko742 napsal:
Dobrý večer, nevie niekto, kde by sa dal stiahnuť rušeň 751 201-5 ? Na vlaky.net sa neda stiahnuť lebo vypiše EROR. Ďakujem
Tak tu mašinu 751 201-5 asi již nikde nestáhneš. Byla to práce Duusa a pokud ji nemá na svém webu jako, že nemá tak bohužel. Jedině co ti mohu, poradit zkus napsat jemu.

Momentálne to nestiahneš nikde, bola to nekvalitná robota a z webu som ju stiahol.Ale kebyže ju nafotíš nanovo, tak by to šlo. :wink:

Back
Nahoře