Aktivity "pez"

bastard napsal:
Rychlík 620/621 Excelsior začal jezdit z Košic do Fr.Lázní a zpět v GVD 91/92 misto rychlíku Kriváň,který jezdil z Košic do Drážďan a byl zrušen.
Dobrej námět na historickou aktivitu, jenom potřebuji někde sehnat řazení vlaků z té doby. Ostatně si spíše pamatuji řazení až od roku 1999

Teď mě napadlo, jestli někdo nemá jízdní řád z té doby - tzn. 91/92

Naposled editoval moderátor:
Thermal jezdil K.Vary - odb. Dubina - Výhybna Spořice - Lužná u Rakovníka - Praha Zličín - Praha Hlavní nádraží a zpět. Řazení 2x T478.3 ( 2x T478.4) na kabel ( depo Chomutov).
z vozů 2x lehátko do Košic, 2x lehátko do Bratislavy, BDs, 1x 1.třída, 6x 2.třída a ruský lůžkový.
Celkem 13 vozů. V Praze se to přeřazovalo a prohazovalo, některé vozy od Frantíškových Lázní,ale to už si nepamatuji které. My odjížděli s lok.2x T478.3 do depa Libeň spát. Později zůstávali lok. na hlavním ve šturcu u tunela.

ČSD Bmee jede v (7)
ČSD BDmeer
ČSD WRm
ČSD Bmee
ČSD Bmee
ČSD Bmee
ČSD Amee
ČSD Bmee
4 ČSD WLABm (Košice -) Praha - K. Vary jede do 31.X. a od 1.IV.
⎣ 4 ČSD WLABm (Košice -) Praha - Cheb jede 1.XI.-31.III.
3 ČSD WLABm (Košice -) Praha - K. Vary jede do 31.X. a od 1.IV.
⎣ 3 ČSD WLABm (Košice -) Praha - Cheb jede 1.XI.-31.III.
19 SŽD WLAB (Kijiv -) Praha - K. Vary jede 30.V.-24.IX.
13 SŽD WLAB (Moskva -) Praha - K. Vary

Tady jsem našel ještě řazení z roku 1989
SŽD WLAB (Kijev -) Praha hl.n. - Karlovy Vary jede od 4.VI.1985 do 28.IX.1985
1 SŽD WLAB (Moskva Bel. -) Praha hl.n. - Karlovy Vary jede do 1.XII.1985 a od 3.IV.1986
ČSD Bm 2041
ČSD Bm 2041
ČSD Am 1941
ČSD WRRm
1 ČSD Am 1941
2 ČSD Bm 2041
3 ČSD Bm 2041
4 ČSD Bm 2041
ČSD BDms

Nebo z roku 1985

Jeden čas to určitě jezdilo na Masaryčku, protože my jsme ještě od něj tahali "rusáky" na hlavní přes Vítkov.

Neznáš náhodou nějakého Honzu Švábenského? Jezdil zálohu v pražském uzlu, pak přesedlal na náklady a pak byl na panťákách v okolí Prahy, koncem března 1988 měl těžkou nehodu, při které přišel o zrak.
Spacir148 napsal:
Thermal jezdil K.Vary - odb. Dubina - Výhybna Spořice - Lužná u Rakovníka - Praha Zličín - Praha Hlavní nádraží a zpět. Řazení 2x T478.3 ( 2x T478.4) na kabel ( depo Chomutov).
Škoda, že nemáme trať Karlovy Vary - Chomutov, byla by to dobrá aktivita Thermalu.

Pepa z Nuslí napsal:
Neznáš náhodou nějakého Honzu Švábenského? Jezdil zálohu v pražském uzlu, pak přesedlal na náklady a pak byl na panťákách v okolí Prahy, koncem března 1988 měl těžkou nehodu, při které přišel o zrak.
Spacir148 napsal:
Škoda, že nemáme trať Karlovy Vary - Chomutov, byla by to dobrá aktivita Thermalu.
To byla ta nehoda v Hostivaři, jak tam najel ten panťak na konec nákladu, že.
P.S.Jméno je mi povědomí, ale už si za ta léta nevzpomenu jak vypadal.

Matýsek napsal:
To byla ta nehoda v Hostivaři, jak tam najel ten panťak na konec nákladu, že.
P.S.Jméno je mi povědomí, ale už si za ta léta nevzpomenu jak vypadal.
Jo to bylo ono. Akorát nevím jak to tehdy bylo jestli ten náklad se nějak zapomněl nebo já nevím.

Zeptám se, pokud mám dělat Thermal, jde to udělat na trať 120 od VáclavaS? Mě jde o to, že ty vzdálenostní údaje jsou bohužel jenom v mílích a to mi moc nesedí

Mám dojem v popisu tratě, teď si nejsem jist. Jinak nedělej na 120, Václav řikal, že projde nějaký úsek rekonstrukcí. Také jsem chtěl udělat pár aktivit, nedělám nic, dokud nebude hotová pro aktivitáře.

Tak pokud Václav bude dělat rekonstrukci, tak to nechám tak, jak to je. Hlavně když jsem si projížděl trať tak jsem narazil na pár nesrovnalostí a utopené koleje.

Back
Nahoře