Aktivity "pez"

bastard napsal:
No v tom Starém Městě mám ten samý problém ten otočný bod se posouvá dozadu,projel jsem návěstidlo a úkol byl ukončen. Někde tan bude chyba.
Je to tak. Otočný bod je moc vzadu a při couvání pořád utíká dozadu. Opravil jsem aktivitu, tady v práci ji ovšem nemám, bohužel se dneska dostanu domů až pozdě, takže napíšu až bude ke stažení.

Dnes už je opravená aktivita Hradišťan pro Luhačovice u mě na webu. Prosím tedy všechny ať si danou aktivitu smažou a nahrajou znova.

Důležité upozornění pro ty kteří si stáhli původní Vysočinu. Objevila se chyba, která znemožňuje tuto aktivitu hrát. Proto přes víkend provedu revizi aktivity a ti, co si už stáhli, tak ji vymažte z adresářů a stáhněte znovu.

Ještě jsem zapomněl doplnit, že se jedná o aktivitu pro trať Cr_090 od Tygyho. V aktivitě chybí jeden path.

Začátkem týdne by už se mohla objevit finální verze, která již upravována nebude. Děkuji za pochopení.

Á jéjé zase jsem to podělal, chtěl jsem říct, že až Martin dokončí svojí trať do Ústí nad Labem, že stejně dojde k převedení Vysočiny právě na tuto trať.

Jinak se můžete těšit na 2. díl Vysočiny, který je teď někde za Kutnou Horou a dokončení aktivity bych tipoval do konce příštího týdne (pokud na to zbude čas). Měl jsem rozdělanou aktivitu osobního vlaku KH - PHA MasNa - PHA ONJ, ale bohužel se mi celá aktivita ztratila, resp. všechen traffic zmizel, Takže v polovině testovací jízdy jsem o všechno přišel a musím na to jít znovu. Mimochodem, horní lišta je screen právě z této mé uvažované a nedokončené aktivity.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím chlapi,
po dlouhé době jsem se pustil do další aktivity, tentokrát to bude s uhlím a chci se zeptat, jestli jezdí uhlák z Českého Těšína přes Havířov, nebo jestli se musí jet přes Bohumín.

POZOR POZOR!!!! Na vědomost se dává, že moje první aktivita Záchrana R606 Ohře prošla úpravami, spojenými s výměnou hnacího vozidla a pár vozů za lepší a spolehlivější. V soupravě jsem vyměnil ZSSK WLABmee za RZD WLABmee (do soupravy mi prostě lépe zapadá).

Vážení přátelé,
jak jste si jistě všimli, na svých stránkách informuji o stavu rozpracovanosti svých aktivit.

Aktivita rychlíku R 440 Excelsior dospěla až do Ostravy Svinova, dál jsem zatím nepokročil, neboť pracuji na Orlici a nově také na Krakonošovi pro BP. Takže pokud se těšíte na Excelsiora, tak se ho dočkáte ale zřejmě za měsíc, neboť vymyslet traffic z Přerova do Ústí nad Labem, kde se jede přes půlnoc, nebude to snadné. Ale každopádně se určitě těšte, bude to stát za to.

Díky moc, ten Přerov je zrádnej, už jsem kvůli tomu poslal k ledu jednu aktivitu. Nerad bych poslal k ledu i tuhle, protože si na ni dávám záležet

Takže test mé další aktivity Sp 1972 dospěl až do stanice Česká Třebová, zbývá ještě dojet do Pardubic a tak přikládám i odkaz na screeny, který je ZDE

Tak, já jsem dnes sedl k Sp 1973, takže fanoušci provozu na 260-tce (např. já!!; poté ještě mám v plánu PNEX a Pn, pro 260-tku) se mají na co těšit!! ;)

lukas matura napsal:
Už se těším. Nešlo by ale použít nějakou brněnskou 363? Třeba 001 nebo 033 též od Hekla.
Samozřejmě to by se dalo. Ona ta 069 tam je asi jaksi zbytečná, když je dislokována v DKV Plzeň.

Přátelé a kamarádi,
na mém webu už visí slibovaný spěšňák. Takže stahujte a kritizujte, nebo můžete chválit.

Pepo, tak jsem se s tvoji poslední aktivitou rozloučil s grafikonem. No samozřejmě jsem prohučel o tři vozy Moravskou Chrastvou. Proto doporučuju netelefonovat a nežrat u toho. Ale obnovil jsem si poznání, takže to příště bude lepší. Aktivita pěkná, pohodová. Našel jsem ale několik chybek, jako opakující se lokomotivy - 363 009, 122 022 apod. S čoprama bych to taky tolik nepřeháněl. A ještě jsem vzpoměl.. Ve třebový mě předjíždí rychlík - ta krysa má neskutečnou akceleraci. Snad by to mělo jít ošetřit v AE, kde se sníží výkon na nějaký procento ;-)

Mira

Back
Nahoře