Aktivity "pez"

to Alcapone:
Pepíku, ty to budeš vědět. Když přijedu od Smíchova na hlavní a pokračuju na Vítkov a Libeň a přede mnou jedou dva vlaky (jeden na Rokytku, druhý mým směrem), kdy mám vypustit blokovací servis? Mám ho vypustit poté co vypustím oba dva vlaky? nebo obráceně?

PzN: Blokovací servis musíš vypustit krátce před začátkem aktivity a musí kmitat dokud nedjede i druhý vlak.

Jinak do rekonstrukcí mě tlač spíš jiní. Pokud bych něco upravoval tak krajinu.

Naposled editoval moderátor:
Čau Pepo. Zkusi jsem tu tvoji S41tku. Nerozumím, proč nemáš naeditovanej JŘ pod F10 a hláška před Holešovicema o vyhnutí není ani podobná předpisovýmu znění. Nevím kdo volá a koho volá. Kdybys napsal: Zde výpravčí Holešovice, volám strojvedoucího vlaku xxxxx. Zde strojvedoucí vlaku xxxxx, co si přejete? Potom už můžeš nechat tu hlášku kterou tam máš. Takže 1-

Mirku dík za připomínku. Teď už nemá cenu aktivitu ze stránek stahovat, ale do budoucna vím, jak to mám udělat.
Ten JŘ tam není naeditovanej z toho důvodu, že když zastavím a dám ENTER, tak v čase nástupu se mi objeví 3:20, což je moc. Tam stačí tak půlminutový pobyt.

Pepa z Nuslí napsal:
....Ten JŘ tam není naeditovanej z toho důvodu, že když zastavím a dám ENTER, tak v čase nástupu se mi objeví 3:20, což je moc. Tam stačí tak půlminutový pobyt.

Tam by stačilo znížiť počet cestujucich na nastupisti a mas po probleme

Aktivita je venku. Doplnil jsem jeden osobní vlak, který potkávám před mým příjezdem do Libně.
Můžete testovat a dávat připomínky
Takže z ankety jasně vyplynulo, že byste si chtěli projet trať ze Žďáru do Nedvědice a Tišnova. Aktivita určitě bude, ale budete si na ni muset chvíli počkat. Mám rozdělanou aktivitu R 709 na BP a 321 z roku 2006. Pro ty, kteří pamatují: tento vlak jezdil ve 4:18 z Prahy a byl v půl desáté v Břeclavi, v Přerově měnil lokomotivu. Mám použitou 162 ale asi bych tam dal 163 abych jel kolem 120 a nebyl v Kolíně moc brzy.

Teď jsem dostal zajímavej tip:
VáclavS napsal:
Až Zbyněk dodělá Vysočinu, tak zkuste toto:
Brno Hl.n. léto večer. R6xx (číslo si nevzpomenu) do Prahy Smíchova je připraven k odjezdu, ale v čele má 263 002 (Dášu). Odjede řádně v 18:47 a jede bez mimořádností. V HB ho však dojede NEx, co předtím stál v Maloměřicích! Vlak po pauzičce pokračuje na KH, zastaví a traktor 731 pomůže s posunem Dáši a na rychlík najede eso 36x yyy. než však stihne najet eso na vlak, vlevo od vlaku zastaví nám již notoricky známý Nex, aby vyměnil laminu za bastarda. R odjíždí do Kolína bez zpoždědí. Na konci v Praze Hl.n by měl být přerušený odjezd (=náhlá brzda) kvůli zapomenuté průvodčí.
Toto se stalo v Srpnu 2001 při mé cestě z Brna.
Toto můžu udělat, na Bridellových stránkách je vyfocená Dáša na rychlíku R 678. Problém je v tom, že nemám JŘ z toho roku. A ani nevím jestli v té době už jezdily jednotky 471. Mimochodem fotka je z 9.7.2001.

Lidičky mám prosbu. Potřebuji řazení a jizdní řád ŽSR, konkrétně jihozápad Slovenska (trať Kúty-Trnava, Zohor-Plavecký Mikuláš, hlavní trať Břeclav-Bratislava a Devínská Nová Ves-Marchegg ÖBB)

Aktivita je pěkná pohodová ale ve Starém městě nevím jak je to řešené že při odjezdu pořád svítí stůj a nejde to projet(tab)

slanour napsal:
Aktivita je pěkná pohodová ale ve Starém městě nevím jak je to řešené že při odjezdu pořád svítí stůj a nejde to projet(tab)
A zmizí ti otočný bod? Musím na to hodit oko protože mě to šlo v pohodě

A zmizí ti otočný bod? Musím na to hodit oko protože mě to šlo v pohodě
No nezmizí zkoušel sem aj se soupravou couvnout a bod se furt posouval dál do zadu ale nezmizel uplně..a to sem byl až skoro u opačného odj. návěstidla:)

No v tom Starém Městě mám ten samý problém ten otočný bod se posouvá dozadu,projel jsem návěstidlo a úkol byl ukončen. Někde tan bude chyba.

Ano máte pravdu. Ta chyba je u mě, páč jsem ten otočný bod dal moc dozadu.
Bohužel teď jsem provedl reinstalaci msts takže oprava bude možná do konce týdne.

Back
Nahoře