Aktivity "pez"

Čouda napsal:
Pepo, tak jsem se s tvoji poslední aktivitou rozloučil s grafikonem. No samozřejmě jsem prohučel o tři vozy Moravskou Chrastvou. Proto doporučuju netelefonovat a nežrat u toho. Ale obnovil jsem si poznání, takže to příště bude lepší. Aktivita pěkná, pohodová. Našel jsem ale několik chybek, jako opakující se lokomotivy - 363 009, 122 022 apod. S čoprama bych to taky tolik nepřeháněl. A ještě jsem vzpoměl.. Ve třebový mě předjíždí rychlík - ta krysa má neskutečnou akceleraci. Snad by to mělo jít ošetřit v AE, kde se sníží výkon na nějaký procento ;-)

Mira
Míro vzhledem k tomu že preferuji lokomotivy od Hekla, tak ty tam jsou, ale samozřejmě tam jsem jich dal tedy víc. Počkaj co myslíš těma čoprama?? Jinak jsem rád že se aktivita líbila a s tou krysou to nějak ošetřím.

Pepa

Ta devítka eso je tam podruhé jaksi navíc, to jsem asi přehnal.
Třebovou jsem volil s jenom pár odstavených vagonů...ne všichni máme počítač z NASA.

Čouda napsal:
Ve třebový mě předjíždí rychlík - ta krysa má neskutečnou akceleraci. Snad by to mělo jít ošetřit v AE, kde se sníží výkon na nějaký procento ;-)

Mira
Míro, ta akcelerace je opravdu neskutečná, ale tam myslím je v editoru soupravy posuvník povoleného zrychlení. Hele já s tím ještě nějak budu laborovat u další aktivity, takže to snad už budu mít vychytaný.

Kamaráde,
tak snad poprvé jsem si projel od Tebe nějakou aktivitu a myslím, že Tvůj Sp 1972 je opravdu nejen oddychovkou, i když teda jízda za Pinďou je spíš o pozornosti, ale jinak MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÝ FÍRA, tedy já. I když fíra asi ne, ale malý pokus učitele stát se fírou.
Děkuji za pěknou jízdu,Pepíno!!!

Naposled editoval moderátor:
Sp 1972 jsem projel a můžu souhlasit,že se jedná o pěknou aktivitu.Akorát jsem udělal chybu,že jsem nezastavil v Dobříkově u Chocně,jsem nějak zaspal! :D

Midrafon napsal:
Kamaráde,
tak snad poprvé jsem si projel od Tebe nějakou aktivitu a myslím, že Tvůj Sp 1972 je opravdu nejen oddychovkou, i když teda jízda za Pinďou je spíš o pozornosti, ale jinak MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÝ FÍRA, tedy já. I když fíra asi ne, ale malý pokus učitele stát se fírou.
Děkuji za pěknou jízdu,Pepíno!!!
No toho Pinďu jsem chtěl původně udělat úplně jinak, ale tak když jsem to tak měl nalajnovaný tak budiž. Ačkoliv jsem chtěl hráče ještě v Ústí podržet, tak jsem si nakonec řekl, že už to nechám. Už by to bylo moc. Jinak díky.

Naposled editoval moderátor:
bastard napsal:
Sp 1972 jsem projel a můžu souhlasit,že se jedná o pěknou aktivitu.Akorát jsem udělal chybu,že jsem nezastavil v Dobříkově u Chocně,jsem nějak zaspal! :D
Jo díky moc. No Dobříkov je zrádnej tam jsem taky párkrát nezastavil a to už jsem si rval vlasy.

Spesnak je opravdu pohodovka. Taky chválím. Mužů se zeptat, jak je na tom v současnosti ten noční rychlík? Nemůžu si vzpomenout na jméno...

lukas matura napsal:
Spesnak je opravdu pohodovka. Taky chválím. Mužů se zeptat, jak je na tom v současnosti ten noční rychlík? Nemůžu si vzpomenout na jméno...
Myslíš Excelsiora? Toho taky mám v plánu, dokonce už mám i provoz od Košic k Žilině, ale mám pořád pocit že mi tam něco chybí. Ale prozradím, že aktivita bude mít dvě části.

Jestli ano, mohl jsi zkusit poprosit Zbyňka, jestli by ti neposlal pracovní aktualizace. Kolejově by měl mít hotovo.

Josef, ten Excelzior, je tam hromada práce. Nevim, zda to chceš stihnout do sleziny. Jinak trafik normálně dosazuj dál, jen v AE se ti bude zabrazovat jako první.

Josef, ty mě teda věříš, nebo jsi to projel. Jen podotýkám, že jsem nedosazoval vagóny do stanic od Suchdola do Přerova.

Back
Nahoře