Aktivity "pez"

Pepa z Nuslí

Průvodčí
Ahoj, vážení příznivci Train Simulatoru.
Zde budu prezentovat svoje první aktivity, které se mi podařilo vyrobit. Zatím mám rozpracovanou aktivitu rychlíku "R 421 EXCELSIOR" a to v úseku Praha - Olomouc. Protože ještě neumím pracovat s přechodem přes půlnoc, tak první aktivita začíná hned dvě minuty před plánovaným odjezdem (odjezd je v 0:06, start aktivity 0:04).
Máme tu jednu mimořádnost, jinak až do Olomouce je to bez problémů
http://midrafon-msts.webnode.cz/pepa/

Tak jsem do burzy poslal svojí první veřejnou betaverzi aktivity R 421 EXCELSIOR, která se ještě bude samozřejmě upravovat o nové traffic vlaky. Bohužel moc těch souprav nepotkáte, neboť si už nejsem jist jestli najdu ten minulý jízdní řád (tvořím dle GVD 2007/2008).

Jsem zvědavej jak se vám aktivita líbí nebo nelíbí

Já ti pošlu nový GVD tak můžeš dělat aktivity podle aktuálního GVD. Třeba Sp 1856 ze Svitav do Hradce Králové ta by se mi líbila.

ondra135 napsal:
Třeba Sp 1856 ze Svitav do Hradce Králové ta by se mi líbila.
Zrovna jsem přemýšlel, že nejen dlouhými štrekami živ je fíra, takže se téhle aktivity určitě dočkáš. Nevím sice jak vyřeším provoz v Třebové, páč pokud tam narvu hodně traffiku tak to bude některým uživatelům dělat neplechu.

Tak uděláš v nejhorším dvě verze, jednu s reálným provozem (výce vozidel) a druhou s nereálným (menší provoz).

Ahoj tak jsem tady znovu. Dělám novou aktivitu pro trať 310 - novou verzi. Nechtěl by mi ji někdo otestovat? Hlaste se v SZ

Tak jsem opět po dlouhé době zde a hlásím se s novou aktivitou rychlíku 606 Ohře, tentokrát na trati 090. Velké díky patří Joskovi, se kterým jsem některé kroky konzultoval. Takže během víkendu by měla aktivita být k dispozici.

Tak aktivita je v burze a jsem zvědavej jak se s tím poperete. Jenom upozorním na nutnost opravit ve WAG souboru ZSSK WLABmee údaj: z Type ( Automatic) na: Type ( Chain )

Já si nepamatuju že by formát *.rar byl nějakej divnej. To byla asi chyba mezi klávesnicí a židlí:D
Ale můžu udělat to, že vám ty vozidla mimo TBP napíšu do fóra a samotnou aktivitu dám na uloz.to. Lidi neblbněte, kdyby to takhle dělal každý, tak máme zahlcenou burzu jenom samými informacemi co kde stáhnout.

Naposled editoval moderátor:
Možná bude záležet, který www prohlížeč používáte, případně zda je používán i nějaký download manažer.
Případně bych zkusil příponu .to přejmenovat na .rar

Pavlík napsal:
Možná bude záležet, který www prohlížeč používáte...
Pavlíku já to zkoušel pod Operou i pod IE a oba fungujou,
EDIT: tak nevím v čem je chyba.

Rychlík 620/621 Excelsior začal jezdit z Košic do Fr.Lázní a zpět v GVD 91/92 misto rychlíku Kriváň,který jezdil z Košic do Drážďan a byl zrušen.

Back
Nahoře