Aktivity "pez"

tizi8 napsal:
Dobrej den pepo muzes mi poradit ked som si stahol cd_Bee240-dem/cd_bee536_dem.wag,szds740898-2/szds_740898.eng chcem spustit R709 velehrad ked to spustím furt to viskakuje uz nevim co mam s tin delat

A máš tam správné směrování? Zkus si to testnout v Conbuilderu a případně si je nahraď jinými.

tizi8 napsal:
cd_bee 240-Dem/cd_bee 536_dem.wag uz som skusal vsetko a nic uz nevim odkut to sehnat skusal som to stiahnut z tejto stranky http://duuso.demmsts.sk/ a furt mi to viskakuje pepo nemuzes mi to poslat prosim te

Tak si uprav směrování, ne? Nebo si to nahraď v Conbuilderu. Například já mám vagón Aee140 ve dvou složkách, jelikož už jsem se setkal v několika aktivitách s různým směrováním. Suma sumárum: Zkopíruj si ty samé soubory do složky, jak to vyžaduje MSTS. Stejně je povinností si před zapnutím MSTS s jakoukoliv novou aktivitou překontrolovat v Conbuilderu, jestli je vše jak má být, a když ne, jednoduše je vyměň za jiné Bee-čko.

pepo nemuses mi poslat tohle Chyba pri ctení vozidel soubor:Trains\Trainset\cd_754\cd_754049pro.wag ked som si to stiahol tak mi to furt vyhadzuje tu istu chybu

Stáhl jsi ho, ale kam jsi ho nainstaloval?? Jestli do složky "cd_754049" tak to ti těžko bude fungovat.
Tento model instaluj do složky "cd_754", pak by to mohlo fungovat.

Josef, přečetl sis to, on to má mít ve složce cd_754 a evidentně to dává fut vše jinam.
Tizi8 smaž tuhle hru, evidentně je nad tvé možnosti.

alcapone napsal:
Josef, přečetl sis to, on to má mít ve složce cd_754 a evidentně to dává fut vše jinam.
Tizi8 smaž tuhle hru, evidentně je nad tvé možnosti.
Josef, ten je tak mimo mísu, že nepozná ani realitu.
Můžu mu to horem dolem vykládat, ale stejně to bude tak jak on si usmyslí. To nemá cenu s takovými lidmi.

Tak jsem se pokusil dotvořit osobní vlak z Třebové do Prahy, nastal bohužel nemší problém. Jaksi mi nechce odjet traffic ve směru Velký Osek (Tvořím pod tratí 321). Takže ta aktivita asi bude dvoudílná. Bohužel to jinak nemůžu udělat.

Pepo muzu este poprosit o poslani H-Start_5341_Flirt/csatlas.wag a H-Start_5341-004_D.wag stalel som to a furt mi vyhadzuje chybu týchto dvou co som ti mapsal.Muzes mi to poslat na Bixad@seznam.cz Dekuju

ondro napsal:
Pepo muzu este poprosit o poslani H-Start_5341_Flirt/csatlas.wag a H-Start_5341-004_D.wag stalel som to a furt mi vyhadzuje chybu týchto dvou co som ti mapsal.Muzes mi to poslat na Bixad@seznam.cz Dekuju

A máš to nainstalované v té správné složce?

Back
Nahoře