Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:.......Tipoval bych, že příčina byla v nesprávném postupu instalace MSTS v sedmičkách.
Zbyněk Šemora napsal:... Doposud nejrychlejší PC mi trvalo 125 sekund, nyní to trvá 65
perinakx napsal:Tak Harry Potter ma dnes navštívil a aj zistil problém. ... alebo ATI čo ani v jednom prípade nieje výhra.
Tak sakra zase jsem měl pravdu. Problém přímo s DX7 mě sice nenapadl, kdo by taky s tím počital že? Už mě to trochu se....Miran napsal:Ono to docela dobře může souviset i s GK a jejich ovladačích. Problém je v tom, že MSTS má zastaralý herní engine postavený na brutálním výkonu CPU. No a nové karty a jejich ovladače s něčím takovým nepočítají (měly by být zpětně kompatibilní ale to se říká kdoví jestli) a data z CPU interpretují poněkud jinak a problém je na světě.................
perinakx napsal:Tak Harry Potter ma dnes navštívil a aj zistil problém. Nainštaloval som si grafické demo od Nvidie z roku kedy asi vyšiel MSTS a hľa FPS 5 -10. Tak som zobral a namiesto novej GTX460 som dal do PC "starú" 8600GTS ( ovládač ten istý ) zapnem MSTS a FPS tam kde bolo 4 je 47. Problém nemám iba ja . Nové GTX4xx nezvládajú niektoŕe DX7 aplikácie takže aby som problém vyriešil musel by som si zaobstarať kartu staršiu rady GT2xx alebo ATI čo ani v jednom prípade nieje výhra.
Myslel jsem čas za jak dlouho se uloží v editoru databázový objekt.Zbyněk Šemora napsal:A ještě jedna vynikající zpráva.
Teď jsem zkoušel pracovat v editoru tratí.
Doposud nejrychlejší PC mi trvalo 125 sekund, nyní to trvá 65