vitvalecka
Začátečník
Zbyněk Šemora: Já jsem MSTS instaloval na 2 notebooky, oba to byly Asusy a vše jelo v pohodě. Dokonce první na co jsem instaloval MSTS a vaši trať byl notebook a to právě Asus. Je ale pravda, že jsem možná vychytal ty, na kterých jelo v pořádku a až teď jsem narazil na jeden, kde nejede. Potom ale zůstává otázka: Proč tu samou chybu vyhazuje i Age of Empires II a proč se tak děje jen u her od Microsoftu?
Vasek: Co to je za ovládání, smím-li se ptáti?
Jinak ještě jeden poznatek. Mám v notebooku nakopírovanou složku z Program Files z počítače s MSTS. Jediný problém, pokud nepočítám to, že nemůžu pracovat v editorech protože to není nainstalované a toho, že se neuloží nastavení kvůli absenci registrů, je to, že nefungují JAKÉKOLI brzdy. Jinak MSTS takto funguje bezchybně. Vadí mi ovšem ty editory, protože rád experimentuji
(obzvláště s tvorbou aktivit).
Snad budu už dnes večer moudřejší po tom, co vyzkoušíme vypnout jednu grafiku v BIOSu.
Vasek: Co to je za ovládání, smím-li se ptáti?
Jinak ještě jeden poznatek. Mám v notebooku nakopírovanou složku z Program Files z počítače s MSTS. Jediný problém, pokud nepočítám to, že nemůžu pracovat v editorech protože to není nainstalované a toho, že se neuloží nastavení kvůli absenci registrů, je to, že nefungují JAKÉKOLI brzdy. Jinak MSTS takto funguje bezchybně. Vadí mi ovšem ty editory, protože rád experimentuji
Snad budu už dnes večer moudřejší po tom, co vyzkoušíme vypnout jednu grafiku v BIOSu.