Dobrého večera či rána všem lidem dobré vůle.
Mám takový drobný oříšek pro mne nepochopitelný snad mi někdo poradí.
W7 64 bit , NTB Acer aspire 7736ZG, procesor intel 2,1GHz dvoujádro ,GK: Nvidia G210m 512MB -1791 turbocache, HDD 320GB a paměť 3GB.
Jedná se mi čistě jenom o editor tratě. Nainstaluji li si fungl simulátor vše je ok. Editor se nezadrhává na žádném default. Nainstaluji trainupdate - bin češtinu a vše co je potřeba a default je taky ok. Nainstaluji globál pro BP + Luhačovice Editor je ok. Ale jakmile zkusím dát jinou trať začne se mi editor sekat tak nehorázně, že se v něm nedá pracovat. Jedno kliknutí na klávesu ně posune o 10-tky metrů pokud vůbec to samé při otáčení myší. Na delete reaguje - nereaguje. Problém někdy skončí pokud se dostanu nad čtverec s mnoho objekty tak se to rozjede do normálu
Původní domněnka byla, že editor nestíhá načítat objekty v sim. Tak sem si vygeneroval novou zelenou placku a výsledek byl stejný trhání sekání na čisté desce bez ničeho. Tak si poté otevřu Luhačovice a editor se chová normálně .Takže z 4 tratí se mi na dvou seká editor na dvou ne. Proto závadu s nestíháním načítaní sem vyloučil. V x-track mi to preventivně dělá to samé i když mám jedni default a druhou např 090 nebo 240-tku. Ovladače mám dle tvrzeni stránek nVidia nejnovější. Skusil sem lecjaká nastavení GK marně.PhysX aktivovat - deaktivovat. Instalace na jakýkoliv disk zbytečná. Reinstalace binu nic. oprávnění správce dávám. Zkoušel sem i kompatibilitu s XP-sp2 jako zoufalý pokus

parametr -mem:512 i 1024 i 2048

. Všecko marně. Zkoušel sem i novou instalaci po formátování a nic. instalaci mám na disku který má 25GB, mám na-indexováno, defragmentováno, optimalizováno nic. Chyba bude mezi klávesnicí a židlí, ale už mi dochází nápady co a jak nastavit, aby to bylo ok. Zkusím cokoliv i před požitím protřepat. Na jízdu je to super Luhačovice kolem 40 fps průměr default kolem 50, ale editor je tabu. Má někdo nějaký nápad ??? Předem díky za kopanec správným směrem.
P.S. : je to obsáhlé, ale snažil sem se popsat co sem s tím (po)dělal. Notebook mám prvně tak nevylučuji chybu v nastavení, jak sem psal na něčem to dělá na něčem né.
Mira "MIKY" Mik