Dan J.
Strojvedoucí
Zdravím, takže jsem na to přišel, nechápu jak je to možné, dělal jsem následující, Nainstaloval jsem základní MSTS, pak češtinu, bin, a překopíroval jsem program files můj simulátor se vším všudy, no a jen tak náhodou jsem otevřel nastavení kláves ve hře a ona funkce Shift+H tam vůbec nebyla nadefinována, což nechápu, nikdy jsem do nastavení kláves v MSTS nezasahoval. Tkže jsem dal obnovit standartní nastavení a světla jedou. Ale, měl bych jiný dotaz, Spustím přes Trainstore aktivitu na trati Ztracená Old, což je trať, kterou by mi měl PC načíst takřka okamžitě, ale chyba lávky. MSTS se mi okamžitě spustí, zadám aktivitu, ale i volnou jízdu, načítá se mi trať s tím, že se tahaá terén do paměti, tam to tak 30s stojí a pak se trať načte s tím, že je to celé zdechlé a po cca 2 vteřinách se to už chová standartně. Když vypnu aktivitu, tak než se mi zobrazí protokol, mám tak minutu černou obrazovku, neví někdo čím to může být? No a abych se tu jen neptal, včera jsem zjistil jednu záludnost Win7. Nešlo mi na GK nastavit zachování poměrů stran, takže jsem měl na širokoúhlým monitoru MSTS roztáhlý, i když to moje GK pod Win XP normálně uměla, tak pod sedmičkama bylo ono zatržítko v nastavení GK zachovat poměr stran šedé. No a pomohlo toto:
1. Spustit MSTS, a nastavit největší rozlišení, jaké mi nabídnul.
2. Vypnout MSTS a nastavit monitor na rozlišení, jaké mi nabídnul MSTS, pak v tomto rozlišení otevřít ovládací panel GK a ajhle zatržítko šlo nastavit, takže jsem nastavil Zachovat poměr stran.
3. Opět nastavit monitor na své rozlišení a spustit MSTS a otevře se v požadovaném zachování poměrů stran.
Dan
1. Spustit MSTS, a nastavit největší rozlišení, jaké mi nabídnul.
2. Vypnout MSTS a nastavit monitor na rozlišení, jaké mi nabídnul MSTS, pak v tomto rozlišení otevřít ovládací panel GK a ajhle zatržítko šlo nastavit, takže jsem nastavil Zachovat poměr stran.
3. Opět nastavit monitor na své rozlišení a spustit MSTS a otevře se v požadovaném zachování poměrů stran.
Dan