Windows 7 a MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Mám problém.. Po vydání aktualizace č. 20 k trati 321 jsem zkoušel do nového notebooku dát danou aktualizaci, ale ať dělám co dělám, nemohu ji tam dostat. Do předchozího pc, kde jsem měl XP to šlo v pohodě.. I po zkopírování ze starého PC do notebooku je v MSTS stále pouze 19. akt. Měl ještě někdo podobný problém?

faigja 704 napsal:
Mám problém.. Po vydání aktualizace č. 20 k trati 321 jsem zkoušel do nového notebooku dát danou aktualizaci, ale ať dělám co dělám, nemohu ji tam dostat. ....
A máš ten správný křížový šroubovák ? :D
Ale možná kladivem by to šlo. :D

Teď vážně. Po rozbalení aktualizace se vytvoří složka Train Simulator a v ní jsou další složky týkající se trati 321. Tipuji, že aktualizace v PC je, ale v jiné úrovni. Doporučuji vyhledat, kde všude mám složky Train simulator a pokud v tomto adresáři mám další takovou složku, tak jsme doma.

Není nad to si archiv rozbalit bokem a ručně si jednotlivé složky zkopírovat tam, kam patří.
Jenomže tohle není problematika Windows 7, ale patří to mezi dotazy začátečníků.

Zbyněk Šemora napsal:
faigja 704 napsal:
Mám problém.. Po vydání aktualizace č. 20 k trati 321 jsem zkoušel do nového notebooku dát danou aktualizaci, ale ať dělám co dělám, nemohu ji tam dostat. ....
A máš ten správný křížový šroubovák ? :D
Ale možná kladivem by to šlo. :D

Teď vážně. Po rozbalení aktualizace se vytvoří složka Train Simulator a v ní jsou další složky týkající se trati 321. Tipuji, že aktualizace v PC je, ale v jiné úrovni. Doporučuji vyhledat, kde všude mám složky Train simulator a pokud v tomto adresáři mám další takovou složku, tak jsme doma.

Není nad to si archiv rozbalit bokem a ručně si jednotlivé složky zkopírovat tam, kam patří.
Jenomže tohle není problematika Windows 7, ale patří to mezi dotazy začátečníků.

Ovšem já si to rozbalil bokem a kopíroval, jak píšete.. Stejně tak jsem to dělal i u XP - tam to šlo, ale zde ne.

dem napsal:
WIn7 64bit mi hlási na Aceit tuto hlášku : unable to create Direct3D device. Neviete co s tým ? Ostatne Direct X hry bežia bez chyby.

A na toto nikto nič ? Všetkým to ide ?

faigja 704: chyba bude zřejmě mezi klávesnicí a židlí... Zkus tuto aktualizaci stáhnout znovu a opravdu ji nakopírovat tam kde má být.

Možná je chyba v tom, že proti XP win7 vyžaduje potvrzení každé položky, která se má přepsat. Hold když to někdo nepotvrdí, tak se ponechá původní soubor, proto tam má stále starou verzi.

dem: já budu mít WIN7 64bit až někdy příští týden, pak rozhodně vyzkouším. Čekám ještě na komponenty do PC, abych ty 64bit využil. Na 32bit to jede normálně.

Všetko mám úplne nadupané. FSX na plné detaily hladko ako film. Už som to vyriešil.....

Dobrý večer ám takoví problém mám win7 notebook Asus K40AF procesor:AMD Athlon II Dual Core M320 2.10GHz 4.00GB ram nainstaloval jsem msts všechný programy nastavil vše podle desatera Zbyňka Šemory ale jediný problem je v tom že se mi simulátor dost seká tak jestli někdo poradí co stím tak předem děkuji

matajsn: a grafickou kartu máš jakou? Kolik RAMek má grafika? Má svou paměť nebo si bere z těch systémových 4 GB? Máš 64bit operační systém?

No a jak jsi na tom s FPS? Zjistíš to tak, že dáš SHIFT+Y vlevo dole na klávesnici.

když se mi načte vybraná trať a loko.tak je FPS31 potom dám pohled č.2 a FPS spadne na 8 a už se nezviší

Tak MSTS slouží jako simulace jízdy vlaku z pozice strojvedoucího, čili pokud máš z pohledu 1 FPS 31, tak jsi na tom dobře. Z pohledu 2 a 3 je FPS logicky nižší.

U mňa FPS v kabíne okolo 60 a vonku 51. V silno zastavanej oblasti pri pohľade č.2 30.

Ja som teraz pozrel FPS, sólo 770 na trati, FPS 60, vonku aj dnu. Keď som mal nákladný vlak v stanici, tak v kabíne FPS 40 a pri pohľade 2 bolo okolo 35. Záviselo to aj od uhľa pohľadu, minimum bolo 28.

matajsn napsal:
grafickou kartu mám ATI Mobility Radeon HD 5145 a 64bit operační systém

Presne túto grafiku mám aj ja, takisto 64bit 7ky. Takisto som dlho zápasil so žalostne nízkym framerate, ale čo pomohlo bolo stiahnutie update-u TrainStore zo stránok Zbyňka Šemory. Je to asi paradox, ale odvtedy mám stabilné FPS 32 pri pohľade z kabíny, ako aj pri pohľadoch 2,3,4 (!) aj v náročnejších úsekoch trate. Brno Hl.n. v aktivite od efka3 (tá jazda s 560kou) FPS28. Takisto mám v grafických nastaveniach vypnuté "zobrazovanie vzdialených pohorí" (view distant mountains) a viditeľnosť stiahnutú na 1500m, to napokon stačí. Zvyšok naplno a frčím stabilne na FPS 32.

Dovtedy som takisto zápasil s veľmi nízkym FPS. Skús stiahnuť ten update TrainStore-u a vypnúť si zobrazovanie vzdialených pohorí.

ahoj
vůbec mi nejde nainstalovat MSTS z CD (mám W7 64 bit) :( :

když dám EXE>TRAIN.exe tak mi to napíše "Program nelze spustit, protože v počítači chybí TSmvhlp.dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu"

no a když dám SETUP, tak instalace jde ale u 27% to napíše "Train Simulator Setup encountered a disk error while writing to the file C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\routes\tutorial route\sound\tuts_05.wav. Make sure you hard disk is not full, and that the file is not is use."
Toto to píše při každém "sound"...

Nevíte někdo prosím co s tím?

Předem moc díky

Back
Nahoře