Windows 7 a MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Takže doufám, že máš originál hru. Toto se stává u pirátských kopií.

Může se také stát, že ti odchází HDD...

Předpokládám, že instaluješ msts přesně podle návodu na http://www.semora.cz/msts (tedy jako správce).

mickey94 napsal:
ahoj
vůbec mi nejde nainstalovat MSTS z CD (mám W7 64 bit) :( :

když dám EXE>TRAIN.exe tak mi to napíše "Program nelze spustit, protože v počítači chybí TSmvhlp.dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu"

no a když dám SETUP, tak instalace jde ale u 27% to napíše "Train Simulator Setup encountered a disk error while writing to the file C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\routes\tutorial route\sound\tuts_05.wav. Make sure you hard disk is not full, and that the file is not is use."
Toto to píše při každém "sound"...

Nevíte někdo prosím co s tím?

Předem moc díky

Pavlík napsal:

Předpokládám, že instaluješ msts přesně podle návodu na http://www.semora.cz/msts (tedy jako správce).

no originál by to měl být... a notebook mám nový půl roku takže snad HDD ještě nějakou dobu by měl vydržet ne?
mickey94 napsal:
ahoj
vůbec mi nejde nainstalovat MSTS z CD (mám W7 64 bit) :( :

když dám EXE>TRAIN.exe tak mi to napíše "Program nelze spustit, protože v počítači chybí TSmvhlp.dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu"

no a když dám SETUP, tak instalace jde ale u 27% to napíše "Train Simulator Setup encountered a disk error while writing to the file C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\routes\tutorial route\sound\tuts_05.wav. Make sure you hard disk is not full, and that the file is not is use."
Toto to píše při každém "sound"...

Nevíte někdo prosím co s tím?

Předem moc díky

Pavlík napsal:

no a jako správce to dělám taky

Naposled editoval moderátor:
Preto mám v 7 mičkách všetky tieto kraviny vypnuté. Iba to otravuje život. Pri inštaláciách postupujem klasicky ako v XP žiadne správcovstvo netreba. Jediné čo je pri niektorých programoch nevyhnutné je režim kompatibility. A ten stačí nastaviť len raz.

Taky může být dohnojený systém. My to tvého PC nevidíme. To, co popisuješ, je nestandardní.

Pavlík napsal:
Taky může být dohnojený systém. My to tvého PC nevidíme. To, co popisuješ, je nestandardní.

Už je vše v pohodě, i když CD byly nový a stačilo je obě přeleštit a už to jde :)

Pavlík napsal:
Tak to je fajn :D
Tak to není fajn. S takovou DVD mechanikou bych asi zkusil, jak daleko s ní dohodím. :D

Jestli to bylo mechanikou a ne tím, že s disky zacházím macešsky. Leštit disky. To slyším poprvé. Teď už se nedivím, že někteří uživatelé BP mají problémy se čtením DVD v počítači a že jim vyskakují chybová hlášení.
Přátelé, data na DVD, to je něco jako optika, na kterou se nikdy nedotýkáme prsty nebo nikdy aktivní plochou nepokládáme na stůl, ale rovnou zpět do obalu, jen tak předejdeme poškrábání a znehodnocení dat.

Pokud se naučím s disky zacházet, tak není problém, aby fungovaly bez chyb i po 10 letech.

vůbec mi to nejde na rozum ještě předtím než sem přeinstaloval notebooka tak mi msts běželo jak po másle FPS bylo okolo 80-90 a po přeinstalování win. je FPS max.30 a při pohledu 2,3, je FPS max.10

matajsn napsal:
vůbec mi to nejde na rozum ještě předtím než sem přeinstaloval notebooka tak mi msts běželo jak po másle FPS bylo okolo 80-90 ...

Kecáš. FPS 80 - 90 si mal leda vo sne, alebo si bol zhulený - MSTS s jeho engine nedokáže viac ako 60 pretože je to dané softvérom a je to maximum, ktoré nepôjde na viac ani u centrálneho počítača NASA, tobôž nie na tvojom notebook-u

Možná proti své vůli máš zatržen "režim kompatibility s XP SP3" tohle se pak údajně děje.
On napsal 90? Aha, tak si z nás někdo dělá legraci nebo myslí jinou hru :D

Tak po důkladných přesouvání souborů ohledně aktualizace číslo 20 trati 321 mám v PC stále aktualizaci číslo 19. Koukal jsem se a soubory, které jsem do daných složek nakopíroval se tam všechny nacházejí, proto nevidím jediný důvod, proč mám v MSTS stále aktualizaci 19. Jediné, co mě snad napadá je to, že TrainStore nemá na MSTS žádný vliv.
No... Tak teď koukám, že tu poslední větu jsem popletl..
"Jediné, co mě snad napadá je to, že TrainStore mi při spouštění vždy vyhodí chybu, ale TrainStore snad nemá na MSTS samotné žádný vliv."

faigja 704: Trainstore umí přesouvat nejen soubory vozů, ale i soubory tratě, takže v tom bych viděl tvůj problém.

zdravím, chcem sa spýtať MSTS aj všetko je inštalované podla desatora od Zbynka. Spustim ako správce všetko od MSTS po Conbuilder nastavím velkosť disku na 4000( v desatore uvedene 3500) v 7-mičke musím ísť bez kompability mám tak 2 krát vyžšie FPS dokonca som pocítil že na notebooku s windows 7 mi MSTS šlape omnoho lepšie ako na Viste. Lenže problém je v tom že idem aktivitu všetko je ok fps 20-30 ale hra zrazu padne do čierneho okna a to je všetko. žiadna tabulka že MSTS prestal pracovať a bla bla skratka padne obraz zvuk ide dalej dokonca aj staničny rozhlas no nech robím čo robím hru naspať nenakopnem. nechápem prečo to padá ked je v 25 FPS. Hdd mi šlape na 5200 otáčkach , procesor 2,1 GHz dvoj jadro od Intelu, len ta grafika tá je integrovaná s velkosťou 128 MB vážne netuším v čom je problém. Prosím nejaké návrhy? rady? vopred dakujem

Ty nutně potřebují nový pevný disk. Pokud je váš pevný disk by měl být nový, takže se vliv hardwaru prodejce na hlavě. K této chybě dochází pouze v naprosto spotřebované pevný disk. Tyto chyby jsou záludné. Pokud nechcete jednat vás obtěžují vás donekonečna, a to nejen ve vlaku Simulator ...
Omlouvám se, jestli jsem schopen pochopit úplně, můj mateřský jazyk je němčina. :(:(

pozdrav Baertram

dakujem za návrch lenže do notebooku som ešte nekupoval nový disk ani neviem v akých cenových kategoriach sa pohybuje ale máte pravdu može to byť v Hdd nieje to žiadna sláva kto chce nech sa pozre na notebook TOSHIBA SATELLITE L300 ...

Back
Nahoře