Windows 7 a MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
V XP to riešim programom Game Booster, ktorý umožní vypnúť všetky spustené služby podľa výberu. Ale na MSTS to nemá žiadny citeľný vplyv ...

Na MSTS treba poriadne delo procesor a rýchly disk. Ja mám i5 4 jadro 4,6 Ghz a nemôžem sa sťažovať.

dem napsal:
dem napsal:
Zbynek nechytaj sa na všetko ako mucha na lep. Je to detailnejšia trať.

Zbyňek nemám tvoju trať. Neparím ju doma tajne. Ale ty si stiahni alfold6 a vyskušaj. Pochopíš.
Však tam byl smajlík. Ale stále mi to nedá, jak můžeš vědět, že je to detailnější trať, když BP nemáš. Ale jinak to beru, já si na ultradetaily hraji jen s mírou, aby vůbec bylo možné jezdit. Každý máme jiné priority.
Mě ale potěšilo, když mi asi před dvěma lety přišel dopis z Ameriky a později od jiného uživatele ze Skotska a napsali, že mám v MSTS nejkrásnější trať na světě. Od té doby mám nos nahoru a s nikým se nebavím :D :D :D
Ne, vážně, nos nahoru nemám, protože tu pravou krásu trati daly nádherné autentické modely od mnoha pečlivých modelářů. Bez nich by i precizně položené koleje byla jen poloviční práce. Spíš považuji za úspěch, že svět má zájem o tvorbu někde ze srdce Evropy

Ale jeden test udělej. Projeď na Martinově 321 Prahou. Konkrétně od Kralup skrz Libeň. To by mne i zajímalo.

Tak to doplnim. Povodny je 3,3 Ghz ale je taktnuty na 4,6.....Na to nepotrebujem jadrovú fyziku.

Keďže píšem o parametroch na ktorých fičím, tak nebudem predsa písať pôvodné parametre CPU. Myslel som si že Vám to bude hneď jasné, že ide o takt. No ale čo už. Aspoň sa tu mohol niekto takmer smiešne prezentovať.

Tak jsem si pořídil nový PC mám tam sedmičky, nainstaloval jsem MSTS spustil původní orig. trať na vyzkoušení v pohodě, pak jsem orig. tratě smáznul a ze zálohy nakopíroval současné české tratě s trainsetem, soundem update 1,4 msts bin atd. Po spuštění mi msts spadne a hotovo. parametr mi nejde změnit, píše mi to zadaný v poli Cíl je neplatný ověřte správnost cesty a zadání.

Šnek: Pokud děláš rošády, vždy je nutné reinstalovat MSTS BIN. Pak už to pojede. Ale jinak MSTS je nutné instalovat "spustit jako správce" a vše ostatní předvistovské stejným způsobem a to samé zatrhnout v zástupci. Některé programy potřebují i zatrhnout režim kompatibility, ale MSTS ne. Parametr nejde změnit? Nebo jen zapsat ?
Pokud jsi si zvolil svou cestu k instalaci, tak si zkontroluj uvozovky, jestli máš na obou stranách. Pokud se při instalaci nevytvořily (složky máš jednoslovné bez mezer), tak je musíš na konci za train.exe také odebrat, jinak to vyhodí chybu a parametr se nezapíše.

Parametr jsem si zkopíroval z Tvých stránek. Jak jsem chtěl potvrdit, vyskočí chybová hláška. Ale je pravda, že jsem MSTS instaloval normálně bez správce, to samé train store. Já to zítra ještě prozkouším.

Šnek napsal:
... a ze zálohy nakopíroval současné české tratě s trainsetem, soundem update 1,4 msts bin atd. Po spuštění mi msts spadne a hotovo. parametr mi nejde změnit, píše mi to zadaný v poli Cíl je neplatný ověřte správnost cesty a zadání.

Ty jsi přepsal soubor train.exe tím ze zálohy?

Postup by měl být takový:
- po instalaci jednou spustit msts včetně editoru a msts si nastavit (rozlišení, zvuky apod.)
- nainstalovat train update 1.4
- nainstalovat češtinu (nepovinné)
- nainstalovat msts bin
- nahrát ze zálohy tratě a vlaky
- zapsat správně parametr jak do editoru, tak do hry

A musí to fungovat.

Šnek napsal:
Parametr jsem si zkopíroval z Tvých stránek. Jak jsem chtěl potvrdit, vyskočí chybová hláška. Ale je pravda, že jsem MSTS instaloval normálně bez správce, to samé train store. Já to zítra ještě prozkouším.
Tak to je příčina. Hold návody a postupy se píší pro srandu králíkům :D

Tak jsem MSTS zprovoznil a teď se prokousávám postupně sedmičkama. Parametr jsem zkoušel navýšit až na 2048, ale po zkušenostech ostatních jsem to opět stahnul na 512. Opravdu mi to přijde stabilnější. ( Zkoušel jsem to na průjezdu Ostravou u Vladovo aktivit.)
Procesor i5 čtyřjádro 3,3Ghz, 4GB DDR graf. karta Radeon HD 6850. FPS Praha mezi 20-30, stanice 40-47, trať většinou 50-57.
Zkoušeno i na novém úseku Praha - Lovosice. Zatím velká spokojenost.
Jen Train Store se mi otevře v angličtině, čeština je přitom nainstalovaná, po druhé změmě jazyka se mi převede do češtiny.
Zajímavé.

Šnek. Žádné zajímavé, ale jen nenainstalováno update pro sedmičky pro TS. Například na mých stránkách :D
Já vše odzkoušel a opravdu v sedmičkách funguje i čeština.

To jsem instaloval. V pořadí Train Store orig., update pro sedmičky a češtinu. Ale tohle je jen maličkost.

Back
Nahoře