Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Však tam byl smajlík. Ale stále mi to nedá, jak můžeš vědět, že je to detailnější trať, když BP nemáš. Ale jinak to beru, já si na ultradetaily hraji jen s mírou, aby vůbec bylo možné jezdit. Každý máme jiné priority.dem napsal:dem napsal:Zbynek nechytaj sa na všetko ako mucha na lep. Je to detailnejšia trať.
Zbyňek nemám tvoju trať. Neparím ju doma tajne. Ale ty si stiahni alfold6 a vyskušaj. Pochopíš.
dem napsal:Nie. Hajzlový pavúk.....
Šnek napsal:... a ze zálohy nakopíroval současné české tratě s trainsetem, soundem update 1,4 msts bin atd. Po spuštění mi msts spadne a hotovo. parametr mi nejde změnit, píše mi to zadaný v poli Cíl je neplatný ověřte správnost cesty a zadání.
Tak to je příčina. Hold návody a postupy se píší pro srandu králíkůmŠnek napsal:Parametr jsem si zkopíroval z Tvých stránek. Jak jsem chtěl potvrdit, vyskočí chybová hláška. Ale je pravda, že jsem MSTS instaloval normálně bez správce, to samé train store. Já to zítra ještě prozkouším.