5. setkání příznivců MSTS

Ppoollll

Signalista
5. setkání příznivců MSTS
Rok se sešel s rokem a je tu opět možnost z mé strany zajistit prostory pro 5 slezinu. Konala by se v termínu 21-22 února 2009. Pokud bude ze strany zájemců o MSTS zde vyjádřen zájem tak se společně s Martensem ujmu její organizace. Sice jsem se již delší dobu v MSTS a i zde na fóru aktivně neprojevoval ale to nevylučuje zorganizování a zajištění této akce. Podle zájmu může být akce 1 nebo 2 denní. Místem konání by byl již mnoha lidem známý barák v Praze, kde si "hraju" již mnoho let s dětičkama na modelovém H0 kolejišti a spaní mohu domluvit na stejném místě jako to bylo při 4 slezině. Ti co tam spali byli s úrovní poskytnutých služeb spokojeni.

Takže pokud máte zájem o zorganizování této akce tak se mi sem k tomu vyjádřete. V tomto okamžiku jsem trochu "mimo" (nebyl čas) a potřebuji zjistit kolik lidí by se účastnilo. Přesné odkazy jak na barák tak i na spaní sem dodám později nebo je lze najít v předešlých tématech o slezině - setkání příznivců MSTS.

Pro ty co zatím na žádné slezině nebyli - http://www.ddmpraha.cz/index.php?kod=&pobocka_=271&id_menu=356&id_data=356 - zde vidíte konkrétní adresu baráku a je zde vypsáno i jak se sem dostat.
A zde je odkaz na ubytovíní - http://www.ddmpraha.cz/index.php?kod=&pobocka_=268&id_menu=305&id_data=305 - které je možné domluvit. Někteří ho již na 4 slezině vyzkoušeli.

PS
Potřebuji vědět kdo má zájem o 1 den a kdo o 2 dny a nocleh. Musím podle toho zajistit barák (rozhodnout zda bude akce na 2 dny či jen na 1 den) a obědy. Nocleh je jasný podle registrace a zájemců o něj. Takže se zaregistrujte zde registrace

A také se musím omluvit za tak krátký termín oznámení dopředu. Nějak nebyl čas to řešit a pak se na tom podepsala i moje blbost - několikrát sem si zapomněl vzít sebou do stanice diář s termíny služeb. Ne každý víkend mám teď holt volný. Doufám že i přes tak krátký termín oznámení bude o setkání zájem.

Ppoollll napsal:
... Pokud bude ze strany zájemců o MSTS zde vyjádřen zájem tak se společně s Martensem ujmu její organizace. Sice jsem se již delší dobu v MSTS a i zde na fóru aktivně neprojevoval ale to nevylučuje zorganizování a zajištění této akce. Podle zájmu může být akce 1 nebo 2 denní ... Doufám že i přes tak krátký termín oznámení bude o setkání zájem.
Tož ak je tak, tak Tax bude prídený na celé dva dni. Dúfam len, že nebude jediný zástupca z daleké slovenské ciziny, ako tomu bolo naposledy v Prahe aj v Bohumíne. :cool:
Ak bude, nič sa nestane, prídem rád :D

Slezinu radši dvoudenní, na jednodenní by se hostům zdaleka nemusela vyplatit cesta na druhý konec republiky.

Ppoollll napsal:
..... Doufám že i přes tak krátký termín oznámení bude o setkání zájem.
Což o to, zájem by byl, ale opět mám už naplánovanou šichtu. Stejná situace, jako loni s Prahou i s Bohumínem. Beru to jako znamení, že mám méně kecat a více dělat.

Do Prkenný lhoty.
Tak minulý rok mne zval David Hájek do Bohumína osobně e-mailem a nemohl jsem z rodinných důvodů. No a teď to asi neklapne kvůli hraní, máme soukromou akci. Ach jo:(, to jsem si říkal, že by to letos mohlo vyjít. Člověk se lecos přiučí a hlavně bych poznal lidi, s kterými komunikuji přes e-mail a fórum MSTS. No snad příště, nebo kdyby se něco změnilo.
S pozdravem Dan.:cool:

To jsem na tom lépe, ale také ne ideálně.Také už jsem pozván na soukromou akci v daném termínu, ale to se dá spojit. Škoda, snad někdy jindy. Aspoň Jirko, že Ti vyšlo to Brno.

No tak jsem měl v plánu letos přijet, ale víkendy v únoru mám již obsazený :(. A předpokládám, že by to už asi nešlo posunout na březen, že:D?

Tak ani já se na Vás nepřijedu podívat, neb v pátek mám oslavu, v sobotu ráno opici a večer noční. V neděli zřejmě výlet s Tygym do Říše na Modell Hobby :-)

Já se na Vás přijedu podívat :D. Na jeden den, nezávazně. Už jsem to u Martense vyplnil :salut:

ŽSR mi to potvrdil i emailem, tak mám důvod přijet. Dělám si puntík a pokud nebudou katastrofy nebo chřipka tak se budu snažit dostavit. Díval jsem se na spojení, dráhy mi od nového JŘ zavedly expres flamendrák Hustopeče - Brno a Brno - Hustopeče. Jen musím zjistit, jestli bude s kým posedět v době kdy přijedu a do doby, kdy odjedu. příjezd do Holešovic 8.29 odjezd z Holešovic 21.30. Slezina v Praze v této časové toleranci nebývá. A stepovat mezi somráky na nádraží mne nijak neláká.

Jen si myslím, pište sem jen tací, co přijedete nebo o tom uvažujete. Zatím zde hrají přesilovku příspěvky, že někdo nemůže. Povinné to není a omluvenky ne třeba posílat. Pak to tu ztrácí na přehlednosti.

Dominik napsal:
Já se na Vás přijedu podívat ...
Nebudeš sa nás báť ? Tam totiž nie sú žiadne mreže jak v ZOO a my často hryzieme, bývame besní, bíjame sa a stvárame všelijaké psie kúsky ...
Možno to bude životu nebezpečné :cool: :D

PRAHA!!!To je pro mě velký problém je to ode mě dál,než kdyby to bylo ve Vídni nebo v Bratislavě.Každopádně jestli teda bude zas později i v tom Bohumíně,budu uvažovat.A možná se alespoň pak na 2 hoďky stavím.Nicméně těším se,že bych konečně viděl borce z msts :D

Gajdma napsal:
PRAHA!!!To je pro mě velký problém ...

Gajdmo, čo keby si si raz prečítal niečo a vzal si to k srdcu ? Ty si fakt nepolepšiteľný. Kukni sa sem:

Zbyněk Šemora napsal:
Jen si myslím, pište sem jen tací, co přijedete nebo o tom uvažujete. Zatím zde hrají přesilovku příspěvky, že někdo nemůže. Povinné to není a omluvenky ne třeba posílat. Pak to tu ztrácí na přehlednosti.

Kurník ... asi som zanedbal deratizáciu :cool: Zas si budem musieť posvietiť na pár ignorantov a nepolepšiteľných jedincov :lol:

Naposled editoval moderátor:
Ahoj,
to mě mrzí, těšil jsem se, že až bude nějaká slezina, poznám konečně i osobně mnohé z Vás. Ale v sobotu odjíždíme po obědě hrát do Františkových lázní, vrátíme se v noci a v neděli dělám. Škoda, tak snad příště!

PS: Omlouvám se za znepřehlednění tohoto vlákna ale považuji omluvu za slušnost. Pokud bych se sleziny mohl zúčastnit, zaregistroval bych se u Martense a zde bych to neřešil.

Tom Kanka napsal:
...
PS: Omlouvám se za znepřehlednění tohoto vlákna ale považuji omluvu za slušnost. Pokud bych se sleziny mohl zúčastnit, zaregistroval bych se u Martense a zde bych to neřešil.
No popravde aj ty máš pravdu - treba si uvedomiť, že pravda má vždy dve stránky - tú tvoju a moju :rolleyes:

Taxi, nechceš založit vlákno pro neúčastníky sleziny? Například "5. nesetkání příznivců MSTS".
Pak by si každý vybral to správné vlákno a věděl by kam napsat, proč nemůže, když už má tu potřebu.
Lidi, mějte rozum. Podívejte se, kolik je zde členů. Kdyby se tady každý omlouval, proč nemůže přijet.......

To je dobrý nápad Zbyňku. Asi jako emailová adresa, kterou založil Kuba pro všechny, kteří nemohou Martinovi nafotit nádraží nemuzumartinoviposlatfotky@seznam.cz
nebo něco v tom smyslu. :)
Já se určitě přijedu podívat v sobotu.

Zbyněk Šemora napsal:
. Díval jsem se na spojení, dráhy mi od nového JŘ zavedly expres flamendrák Hustopeče - Brno a Brno - Hustopeče. Jen musím zjistit, jestli bude s kým posedět v době kdy přijedu a do doby, kdy odjedu. příjezd do Holešovic 8.29 odjezd z Holešovic 21.30. Slezina v Praze v této časové toleranci nebývá. A stepovat mezi somráky na nádraží mne nijak neláká.

Se mnou počítejte na dva dny, a já počítám, že by mohlo stačit vyjet až v
(hustopeče)6:43-6:55(šakvice)7:00-7:24(brno)7:41-10:29(praha) nebo až
(hustopeče)8:43-8:55(šakvice)9:00-9:24(brno)9:41-12:29(praha) vždy je to Os-R-EC. Jako rezijkář bych vzal místenky na EC ale musím vědět na které.

Deterio

Back
Nahoře