5. setkání příznivců MSTS

Ppoollll napsal:
... mohu slíbit že už další setkání z konce února se výrazněji posouvat nebude. Posuny budou jen v rámci týdne podle toho jak budu mít volný víkend.
... Tož když je to tak, Tax si dáva trvalý termín do večného kalendára a možno s ním rátať naveky vekov, teda prinajmenšom dovtedy pokiaľ MSTS bude žiť :D.

Ppoolll. Tady šlo o úplně něco jiného. My jsme byli vystresovaní z vyhlídkové jízdy vlakem po vlastech českých a byli rádi, když se vlak do Prahy konečně strefil. Pak honem na MHD, abychom ze sleziny ještě něco měli. Bylo po poledni, tak jsme šli rovnou do hospody, kde nám vrchní oznámil, že už jsme poslední ze skupiny, všichni už jedli, tak nebyl důvod se zdržovat telefonováním. Ale jinak, na slezině žádný program přece není. Cílem je se sejít, povykládat a je úplně jedno, jestli komunikujeme v klubovně nebo u pivka v restauraci. Tohle nemá smysl nijak tlačit. Jediné omezení je kapacita restaurantu.
Já na sleziny jezdím proto, abych se uvolnil, odreagoval, povykládal s lidmi kolem našeho koníčka, odpočinul a vše v klídku a pohodě. Žádný tlak a koukání na hodinky "honem honem, aby se stihlo to a to".

Ahoj
Tak se mnou určitě počítejte. Přijedu na dva dny, snad se najde ještě místo. Páš PC mám ode dneska doma. Tedy jsem prošvihl registraci. Ale určitě na dva dny s noclehem a jídlem. Příjezd a odjezd s KimiRem.
Josef

Rád bych se tam na vás přijel podívat na pár hodin i já...
V sobotu bych měl být v Praze.
Možná že to časově nevyjde a jel bych až za měsíc do Prahy.... tak fakt nevím. Spíš se mnou nepočítejte, ale dybych náhodou přijel tak doufám, že mě hned nevyhodíte z oken :D

poznámka pro moderátory: 4ekám že tenhle příspěvek smažete.. chápu, nejsem proti

zastavim sa asi v sobotu - ako "prazak" bez potreby jedla a ubytovania.

co ma privadza na otazku: existuje nejaky time-table? (proste, aky je cas zaciatku?)

čas začátku? oficiálně neexistuje kvůli různým časům dojezdu, ale předpokládám, že kolem půl desáté už tam snad někdo bude ..... tedy alespoň PPoollll.....domluvíme to s PPoollllem zítra, jak tam povezu proviant, a info tu ještě hodíme...... holt i u nás je to špatné s dodávkami času..vlastní už není a ten importovaný stále visí na celních skladech..

Až kolem půl desáté? "Manažer" mi přijíždí na hlavák v půl osmé.

Naposled editoval moderátor:
Tommy66 napsal:

Tak objednáš pivko, obsadiš dobrý flek v reštaurácii a počkáš ujka Taxa, príde strelou o 9:35 - ak cestou nezamrznú CéDéRómy :D

Tax napsal:
Tommy66 napsal:

Tak objednáš pivko, obsadiš dobrý flek v reštaurácii a počkáš ujka Taxa, príde strelou o 9:35 - ak cestou nezamrznú CéDéRómy :D
Já si myslím že v té restauraci se nás tím pádem sejde víc. Doluveno Taxi. Ještě mi řekni ve které restauraci tě mám čekat ať je jasno.

Toť otázka. Já jsem si na podzim byl v Praze pro podklady ke stavění a pak jsme chtěli někde posedět. Nakonec jsme došli k závěru, že v Praze všechny normální restaurace mají otevřeno až kolem 11. hodiny. Pokud nestačí nějaký bufet mezi bezdomovci.

Tommy66 napsal:
Tax napsal:
Já si myslím že v té restauraci se nás tím pádem sejde víc. Doluveno Taxi. Ještě mi řekni ve které restauraci tě mám čekat ať je jasno.

Pošleš mi v SZ číslo na mobil a jak vystúpim z vlaku sa ozvem. Doriešime operatívne na mieste - na prieskum blízkeho okolia budeš mať dostatok času. :rolleyes:

Ahoj páni kolegové, s vysokou pravděpodobností můžu v sobotu přijet na slezinu. Předpokládám, že židle v klubovně se najde, kus párku taky a židle u oběda taky.

Zdravím Petr Šimral

Hele, pražáci - čo to tam stvárate ? Zničili ste moju obľúbenú trasu električkou 26 z hlaváku na Podbabu - včil budem musieť ísť metrom :D

No a co, na Cčku honí vítr hádej kdo? Třeba budeš mít štěstí a padnete si do rány :-D....

Jinak jsem byl dneska ve stanici a mluvil s Ppoollllem - takže po osmé ráno by tam už měl být PPoollll ( pravda říkal, že i 9 je vlastně po osmé :-D) .

Taxi, ale pro mě je to dobré, jen s jedním přestupem 12/14 na 20, protože bude víkend(ach jo) ve špičce jezdí dvacítka až k nám.

VáclavS napsal:
Taxi, ale pro mě je to dobré, jen s jedním přestupem 12/14 na 20, protože bude víkend(ach jo) ve špičce jezdí dvacítka až k nám.

Vašku menší skupinka se mnou pojede ze smíchova 20.Lukáš

Zdravím,
do poslední chvíle jsem nevěděl jestli budu mít o tomto víkendu volno a jak to tak vypadá, tak bych se také na chvíli stavil. Bylo by to na sobotu a jako "skoropražák" nepožaduji ubytování, pouze nějakou židličku.

Back
Nahoře