Taurus ES64U4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Ota11
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím,
no,možná autoři modely nabízí coby polotovary,které si mohou zájemci upravit dle svých požadavků a potřeb. Tedy,že si každý může dodat své textury apod.
Jen pro zajímavost,kolik by tak mohl chtít Michal Hekl za kousky ř.362/363 při "dělnickém" tarifu 105 Kč/hod. ? ;)

David

A bohužel se to začalo týkat i naší scény MSTS:
http://lubomir.webnode.cz/
Toto mne opravdu nepotěšilo. Je to věc autora, ale kdybych měl zaplatit za každý model v MSTS, tak si nedovedu představit tu paletu, na kolik by mne tento simulátor vyšel, pří ceně základní hry kolem 400 stovek.:( U Lubomíra je mi to obvzlášť líto, poněvač jeho modely pracovních strojů jsou opravdu nádherné, ale platit za jeden model skoro kilo, i když s fotkama a technickými popisy?
Dan

Keď sa pýta keš za kvalitu tak je to v poriadku. Ale henten taurus a 263 sú absolútne šmejdy,

Ad Regedit.: Buď taký láskavý prosím ťa a do každého vlákna neťahaj BP. Už je toho 99 percent fóra obsadené. (skoro neexistuje vlákno kde by som na to nenarazil....)

Ad Regedit.: Buď taký láskavý prosím ťa a do každého vlákna neťahaj BP. Už je toho 99 percent fóra obsadené. (skoro neexistuje vlákno kde by som na to nenarazil....)

Smích smích smích Chápeš víznam smajlíků deme???

Teda ta 263, to je totální fikce, brrr. Myslím, že kdyby si autor lokomotivy účtoval 105 Kč/h a prodal "dopravci" jen prototyp, tak by vyšel na pěkných pár set tisíc. :)

dem napsal:
....
Tak tomu říkám alergie. Neboj, dal jsem si teď tři dny od BP pauzu, aby se alergikům zde trochu vyčistilo ovzduší :D :D :D

Zbyňku toto ti radšej neokomentujem.....:) :) :)
regedit77 napsal:
Smích smích smích Chápeš víznam smajlíků deme???

Smajlíci ma dokážu vytočiť ešte viacej. ha ha ha :)

Písomný prejav bez smajlov by bol zaručene lepší. Ale to je téma skôr do lampárne a nie sem. Takže stým končím skôr než vôbec začnem.

Naposled editoval moderátor:
Dan J. napsal:
A bohužel se to začalo týkat i naší scény MSTS:
http://lubomir.webnode.cz/
Toto mne opravdu nepotěšilo. Je to věc autora, ale kdybych měl zaplatit za každý model v MSTS, tak si nedovedu představit tu paletu, na kolik by mne tento simulátor vyšel, pří ceně základní hry kolem 400 stovek.:( U Lubomíra je mi to obvzlášť líto, poněvač jeho modely pracovních strojů jsou opravdu nádherné, ale platit za jeden model skoro kilo, i když s fotkama a technickými popisy?
Dan

A který jeřáb ti nejde stáhnout? Mě jdou všechny. Platí se jen za trať.

A za nové modely dokončené po dátume zmeny.
Tie ešte niesu na stránke, lebo ešte niesu dokončené.

David Hájek napsal:
Zdravím,
no,možná autoři modely nabízí coby polotovary,které si mohou zájemci upravit dle svých požadavků a potřeb. Tedy,že si každý může dodat své textury apod.
Jen pro zajímavost,kolik by tak mohl chtít Michal Hekl za kousky ř.362/363 při "dělnickém" tarifu 105 Kč/hod. ? ;)

David

Ale to je prave to zarazujuce na tom, ze taky model je v podstate k nicomu. Ak si ho mam namapovat a upravovat, to si mozem spravit cele znovu radsej. Zaco teda chce chlap zaplatit, ked tam je 80% veci zle?:D

Zase sa len potvrdilo, že to čo je pay je na takých 80 percent o ničom, ako aj drvivá väčšina ProTrainov, česť výnimkám.

VáclavS napsal:
A který jeřáb ti nejde stáhnout? Mě jdou všechny. Platí se jen za trať.

Ahoj.
Jeřáby a staré modely jdou stáhnout všechny. Mne jen zarazilo spoplatnění nových modelů jednotlivě, MUV 90 SDC. Jde o toto:
1. Je to volba autora modelu, avšak i když si tento model zakoupím, tak jej vlastně nikde nepoužiju a můžu jej mít v šuplíku jen sám pro sebe. Poměvač kolik uživatelů MSTS sis jej koupí, abych jej mohl využít v aktivitě? Nedej bože, když jej použiji jako traffic hráče.
2. Kdyby to udělali všichni modeláři na naši scéně, tak jsou to obyčejné počty na kolik by mne provoz MSTS přišel, to bych opravdu zůstal už jen u muziky, do které vrážím podobný peníz.:D
Mně by se zdálo logičtější, kdyby Lubomír zpoplatnil web, tj po registraci přes sms za určitý poplatek si mužeš stáhnout modely. Pokud není jiné cesty. I zahraniční placené tratě cca kolem 500 kč plus minus obsahují trať, kompletní trainset a balík aktivit. Ale, dohraješ aktivity ne zakoupeným DVD a končíš, nové aktivity až na pár vyjímek nenajdeš. Narozdíl například od U79, která je free, i s modely a základním balíkem aktivit a na netu jich je nekonečně. Podtrženo a sečteno, prodávat modely po kusech se mi nezdá to nejvhodnější řešení, jak vůči ostatním modelářům, tak vůči lidem co nad MSTS traví hodiny zdarma, aby se mohli podělit s ostatními o nové věci v tomto simulátoru. Ale máme volný trh a tak to opravdu záleží jen na názoru Lubomíra, jak si se svým modelem naloží.
Toť jen můj osobní názor na věc.
Dan

dem napsal:
Zbyňku toto ti radšej neokomentujem.....:) :) :)
...
Já Ti rozumím. Za starých časů, kam jsi se rozhlédl, všude byl Lenin. Současně listuješ fórem a kam se podíváš všude Šemora s jeho tratí :D
Jenomže tenkrát to byla jen propanda, ale nyní oblíbenost/neoblíbenost si určuje trh. Já za to nemůžu, že moje trať se stala tolik populární. Já si to začínal stavět jen tak sám pro sebe s vědomím, že na skutečné stavění jsou tady jiní machři. :D
Ale mám pocit, že jsme už úplně mimo vlákno.
Jinak placení/neplacení, to je také individuální. Někdo má možná tíživou finanční situaci, tak se snaží přivydělat, jak se dá.

Hynďa napsal:
Dane, u Lubomíra za ty peníze aspoň dostaneš kvalitu.
Však já to nepopírám, jen je to cesta, která končí ve slepé uličce. Viz to co jsem napsal výš. Já to nechci porovnávat s tím Taurusem, to ani nejde. To je 100 : 1.:D

Back
Nahoře