Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak tomu říkám alergie. Neboj, dal jsem si teď tři dny od BP pauzu, aby se alergikům zde trochu vyčistilo ovzdušídem napsal:....
Ad Regedit.: Buď taký láskavý prosím ťa a do každého vlákna neťahaj BP. Už je toho 99 percent fóra obsadené. (skoro neexistuje vlákno kde by som na to nenarazil....)
regedit77 napsal:Smích smích smích Chápeš víznam smajlíků deme???
Dan J. napsal:A bohužel se to začalo týkat i naší scény MSTS:
http://lubomir.webnode.cz/
Toto mne opravdu nepotěšilo. Je to věc autora, ale kdybych měl zaplatit za každý model v MSTS, tak si nedovedu představit tu paletu, na kolik by mne tento simulátor vyšel, pří ceně základní hry kolem 400 stovek.U Lubomíra je mi to obvzlášť líto, poněvač jeho modely pracovních strojů jsou opravdu nádherné, ale platit za jeden model skoro kilo, i když s fotkama a technickými popisy?
Dan
David Hájek napsal:Zdravím,
no,možná autoři modely nabízí coby polotovary,které si mohou zájemci upravit dle svých požadavků a potřeb. Tedy,že si každý může dodat své textury apod.
Jen pro zajímavost,kolik by tak mohl chtít Michal Hekl za kousky ř.362/363 při "dělnickém" tarifu 105 Kč/hod. ?
David
VáclavS napsal:A který jeřáb ti nejde stáhnout? Mě jdou všechny. Platí se jen za trať.
Já Ti rozumím. Za starých časů, kam jsi se rozhlédl, všude byl Lenin. Současně listuješ fórem a kam se podíváš všude Šemora s jeho tratídem napsal:Zbyňku toto ti radšej neokomentujem.....![]()
![]()
...
Však já to nepopírám, jen je to cesta, která končí ve slepé uličce. Viz to co jsem napsal výš. Já to nechci porovnávat s tím Taurusem, to ani nejde. To je 100 : 1.Hynďa napsal:Dane, u Lubomíra za ty peníze aspoň dostaneš kvalitu.