Taurus ES64U4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Ota11
  • Datum začátku Datum začátku
Dneska jde stahovat vše tak to stáhněte dokud to jde... Už ho konečně mám toho krasavce slovenkého

Naposled editoval moderátor:
Ono to bude zrejme slovinsky, nie slovinsky :lol: A uz to tu bolo tusim aj niekolko krat napisane.

Však v pohode, akurát videl si už niekedy 350, či 131 s takým nápisom ? Ja nie. Tak, ako my, máme skratku ZSSK, alebo ZSCS, tak Slovinci majú SŽ.

NeilYoung napsal:
Leč opravdu tam stojí: Slovenske železnice
Ono to bude tím, že majitelé budou železnice státu SLOVENIA a jelikož Slovinsko je slovanský národ, proto to skloňování a nápis SLOVENSKE ŽELEZNICE. Ale to jako člověk, který má za sebou obecnou školu by měl vědět ne?!? :study:

V každom prípade sú slovinci o krok pred nami /alebo o tri ?/, jazdia s Taurusmi, Talentmi a Desirami, park našej ZSSK/ZSCS je mobilné múzeum a rušňovodči musia mať nadprirodzené schopnosti.

Píše sa, že Slovinci majú len 499 km tratí pod drátom (3kv). Takže moc toho nie je. Navyše jazdia tu jednotky ETR.

Kuba napsal:
NeilYoung napsal:
Leč opravdu tam stojí: Slovenske železnice
Ono to bude tím, že majitelé budou železnice státu SLOVENIA a jelikož Slovinsko je slovanský národ, proto to skloňování a nápis SLOVENSKE ŽELEZNICE. Ale to jako člověk, který má za sebou obecnou školu by měl vědět ne?!? :study:

Jako člověk, který zdárně překonal nástrahy nejen základní, nýbrž i střední školy (plus trošku vysoké školy) vím, jak se skloňuje v jazyce českém. A dokonce vím, kde bych napsal čárky v těchto větách: Ono to bude tím, že majitelé budou železnice státu SLOVENIA a jelikož Slovinsko je slovanský národ, proto to skloňování a nápis SLOVENSKE ŽELEZNICE. Ale to jako člověk, který má za sebou obecnou školu by měl vědět ne?!? :lol:

Jako člověk, který zdárně překonal nástrahy nejen základní, nýbrž i střední školy (plus trošku vysoké školy) vím, jak se skloňuje v jazyce českém. A dokonce vím, kde bych napsal čárky v této větě: Ono to bude tím, že majitelé budou železnice státu SLOVENIA a jelikož Slovinsko je slovanský národ, proto to skloňování a nápis SLOVENSKE ŽELEZNICE. Ale to jako člověk, který má za sebou obecnou školu by měl vědět ne?!?
Boha,mat tvoje problemy :lol: Pointa je inde. Taurus nie je slovensky a keby si teda vedel dobre citat, uz to tu bolo niekolko krat napisane. Neries to uz radsej, lebo uz par somarin v tejto teme zanelo kvoli registracii.

Když mně se stýská po Jiřím Maxovi. A někdo ho nahradit musí :eek:

Do propadliště dějin s tím! A děkujeme za vydatnou pomoc při získání Tauruse Slovenských železnic ze Slovinska :salut:

49a8e4b9f387ce36812b7447757de2b4.jpg

Dámy a pánové od 27.2.2007 ve 20:45 byla první příležitost začít stahovat Českou krasavici 1216.226-1 do MSTS od Zsoltee .

phptt napsal:
Dámy a pánové od 27.2.2007 ve 20:45 byla první příležitost začít stahovat Českou krasavici 1216.226-1 do MSTS od Zsoltee .
Nějak mi to nejede.Kliknu na tu šipku a pak mi to napíše: Nincs jogosultságod e file letöltésére

Back
Nahoře