Automobily - statické objekty pre MSTS

Zajímalo by mě, jestli by nebylo možné pár kousků vyexportovat jako freightanim.

Modely z tejto sekcie budú v downloade na adrese:
http://brzdambb.webgarden.cz/

Stránku sprevádzkujem v priebehu piatku, max víkendu, ak bude čas, dám im aj aký taký vzhľad. Postupne tam nájdete všetko z tvorby. Od áut, domov , príslušenstva, trakcie, žel. vozidiel, doplnkov.........

Včera a dnes jsem vkládal Brzdovy a Ondrovy modely do Dvoukolejky. Chtěl bych na tomto místě oba ještě jednou pochválit za tento počin, neboť tato naše česká a slovenská vozidla v našich tratích chyběla. A mohu-li se pokusit ovlivnit další tvorbu, tak bych měl tento návrh. Místo specielních vozidel, kterých se dá do 100 km tratě umístit jen několik, bych se přimlouval za naprosto běžná starší auta. Jako například Škoda 100, Škoda MB 1000, Škoda 1203, Tatra 111, Praga RN, autobusy Škoda RT... a podobně.

A prosím, nepište mi, že někomu něco nařizuji. To ne, jen inspiruji.

JiříkTK napsal:
...Chtěl bych na tomto místě oba ještě jednou pochválit za tento počin, neboť tato naše česká a slovenská vozidla v našich tratích chyběla.
Naprostý souhlas, modely jsou fakt parádní. Jelikož mám trať z 99% ve městě, česká auta mi tam dost chyběla. Tímto oběma také moc děkuji a těším se na další přírůstky.

JiříkTK napsal:
Včera a dnes jsem vkládal Brzdovy a Ondrovy modely do Dvoukolejky. Chtěl bych na tomto místě oba ještě jednou pochválit za tento počin, neboť tato naše česká a slovenská vozidla v našich tratích chyběla. A mohu-li se pokusit ovlivnit další tvorbu, tak bych měl tento návrh. Místo specielních vozidel, kterých se dá do 100 km tratě umístit jen několik, bych se přimlouval za naprosto běžná starší auta. Jako například Škoda 100, Škoda MB 1000, Škoda 1203, Tatra 111, Praga RN, autobusy Škoda RT... a podobně.

Jooooo při představě, že při takové jízdě po Dvojkolejce potkám Škodu 706 RTO s vlekem se mi až tají dech, nádherná to představa. :D:D:D
Samozřejmě taky myšleno jako inspirace. Jinak modely aut jsou překrásné.

S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
JiříkTK napsal:
... Jako například Škoda 100, Škoda MB 1000, Škoda 1203, Tatra 111, Praga RN, autobusy Škoda RT... a podobně.

Jooooo při představě, že při takové jízdě po Dvojkolejce potkám Škodu 706 RTO s vlekem se mi až tají dech, nádherná to představa. :D:D:D
Samozřejmě taky myšleno jako inspirace. Jinak modely aut jsou překrásné ...

Na takú Pragu RN alebo RND je zrejme problém s podkladmi, takisto T111, ale zas tie Gazíky a Uazy spolu s V3S alebo S5T to je tiež žrádlo. A tú ŠPZ-ku TT z EU neni problém preskinovať na starý systém alebo armádne čísla

Ovšem treba uznať, že Brzda aj OndraJ sa nám s tými automobilmi "hezky rozjeli" :rolleyes:

JiříkTK napsal:
.... Místo specielních vozidel, kterých se dá do 100 km tratě umístit jen několik, bych se přimlouval za naprosto běžná starší auta.
Třeba ten "zdravotnický" Gazík - no je krásný, ale mohu jej umístit na 200 km DVK tak 2x. Aby to bylo přiměřené.
Tax napsal:
A tú ŠPZ-ku TT z EU neni problém preskinovať na starý systém alebo armádne čísla.
Tak to si myslím, že je naprostý detail, kterého si z mašiny ani nevšimneš.
A také jsem si zaamatéřil a přeskinoval jsem Ondrovu Š105-L na Š105-S. A už je v DVK.

Naposled editoval moderátor:
brzda1 napsal:
Pamätá niekto?
...

Pamätá, Tatra 128, súper V3S vo výberovom konaní MNO o armádny terénny voz. Armáda ho nechcela, mal tendenciu zabárať sa ...

Jeden exemplár osedlával počas záskokov aj môj otec ( zvyčajne jazdil na V3S a T111 ), inak ho mal vyfasovaný otec kamaráta zo škôlky. Mal som asi 4 - 5 rokov a veľmi som sa divil, prečo tá "Tatra111" má tak málo kolies :cool: Ešte počas mojich študentských brigád na JRD trčal jej vrak spolu s inými zaujímavými strojmi a vozidlami na mechanizačnom stredisku.

Musím uznať, že už lepšie si to ani popísať nemohol, hej , presne tak, akurát dodám, že to konštrukcia v Tatre dala dohromady skoro behom noci. ale pre vysoké prevádzkové náklady sa neosvedčila.

No to je ono , tak jsem si to představoval. Díky, díky. No a za chvíli mohu aktualizovat i Ztracenou_old.

Back
Nahoře