Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Naprostý souhlas, modely jsou fakt parádní. Jelikož mám trať z 99% ve městě, česká auta mi tam dost chyběla. Tímto oběma také moc děkuji a těším se na další přírůstky.JiříkTK napsal:...Chtěl bych na tomto místě oba ještě jednou pochválit za tento počin, neboť tato naše česká a slovenská vozidla v našich tratích chyběla.
Jooooo při představě, že při takové jízdě po Dvojkolejce potkám Škodu 706 RTO s vlekem se mi až tají dech, nádherná to představa.JiříkTK napsal:Včera a dnes jsem vkládal Brzdovy a Ondrovy modely do Dvoukolejky. Chtěl bych na tomto místě oba ještě jednou pochválit za tento počin, neboť tato naše česká a slovenská vozidla v našich tratích chyběla. A mohu-li se pokusit ovlivnit další tvorbu, tak bych měl tento návrh. Místo specielních vozidel, kterých se dá do 100 km tratě umístit jen několik, bych se přimlouval za naprosto běžná starší auta. Jako například Škoda 100, Škoda MB 1000, Škoda 1203, Tatra 111, Praga RN, autobusy Škoda RT... a podobně.
A prosím, nepište mi, že někomu něco nařizuji. To ne, jen inspiruji.
Dan J. napsal:Jooooo při představě, že při takové jízdě po Dvojkolejce potkám Škodu 706 RTO s vlekem se mi až tají dech, nádherná to představa.JiříkTK napsal:... Jako například Škoda 100, Škoda MB 1000, Škoda 1203, Tatra 111, Praga RN, autobusy Škoda RT... a podobně.
A prosím, nepište mi, že někomu něco nařizuji. To ne, jen inspiruji.
Samozřejmě taky myšleno jako inspirace. Jinak modely aut jsou překrásné ...
Třeba ten "zdravotnický" Gazík - no je krásný, ale mohu jej umístit na 200 km DVK tak 2x. Aby to bylo přiměřené.JiříkTK napsal:.... Místo specielních vozidel, kterých se dá do 100 km tratě umístit jen několik, bych se přimlouval za naprosto běžná starší auta.
Tak to si myslím, že je naprostý detail, kterého si z mašiny ani nevšimneš.Tax napsal:A tú ŠPZ-ku TT z EU neni problém preskinovať na starý systém alebo armádne čísla.
brzda1 napsal:Pamätá niekto?
...