Dílna Jirky Tovačovského

David Hájek napsal:
Další pěkné obrázky od "Co-Driver" ... http://marci.triak.hu/msts/viewtopic.php?t=24&postdays=0&postorder=asc&start=15575

David

Poznáš co tam je špatně? http://noob.hu/2011/12/28/scrgrb1.jpg

Na estetiku ser* bílej tesák, hlavně že to jezdí. A ty bys to měl vědět až moc dobře :)

Zdravím,
u Jardy balík s jednotkou RailJet x13 s další drobnou opravou. Tentokráte bylo třeba vyřešit zádrhel s neprůhlednými okny vozu ARbmpz.

http://skura.msts.cz/

Jardovi děkuji.

David

No dop*** sakra Davide to je perfektní tohle!! Zrovna před nedávnem sem si řikal že by se mi tyhle vozy dost hodily... :D :D :)

brejlobára napsal:
No dop*** sakra Davide to je perfektní tohle!! Zrovna před nedávnem sem si řikal že by se mi tyhle vozy dost hodily... :D :D :)

Trošku bych poupravil ... :oops:

"No dop*** sakra Jirko to je perfektní tohle!! Zrovna před nedávnem sem si řikal že by se mi tyhle vozy dost hodily... :D :D :) "

David

Naposled editoval moderátor:
David niektorým je to úplne jedno. Len nech to je a čím skôr....Však aj ja modelujem pekné skiny.

Zdravím,
množí se SZ a tak odpovídám raději veřejně. Na posledních obrázcích je vůz OBB Bmz 146 a vznikl úpravou Jirkova modelu vozu ČD Bmz.Odlišné jsou nejen podvozky,ale i interier a spodní partie vozu /výpustě jímek WC apod./. Jinak,ano,jde o velmi podobný,ne-li shodný vůz s těmi,které jsou provozovány RegioJetem.:oops:

David

David Hájek napsal:
....Jinak,ano,jde o velmi podobný,ne-li shodný vůz s těmi,které jsou provozovány RegioJetem.:oops:

David

Stejný, Jančura odkoupil právě tyto vozy.

P.S ČD vlastně taky.

Zdravím,
další perličky ohledně evropského ohlasu na modely strojů ES64 U2,U4 a RailJet ...

1.
V DE a AT se moc nelíbí caby,mají své "hezčí" pro stroje DB 185. Stejně tak je to se zvuky. ;)

2.
Západní Evropa má autorovi modelu stroje OBB 1116 213 za zlé to,že se musí model v editoru aktivit otočit aby byl nátěrově sladěn s vozem Bmpz 113 soupravy RJ. Ostatně,tento vůz se musí občas v AE otočit také.:D

3.
V DE a AT se nelíbí nastavení brzd Taurusů a RJ. Že prý je v reálu brzdná dráha o několik desítek metrů kratší. :D A tak se už hoši pustili do tvorby svých "soukromých" eng a wag.;)

4.
V DE upravené a autory neschválené eng,sd a s-soubory začínají způsobovat první problémy.Například dnes jsem musel strojovou němčinou reagovat na dotaz německého uživatele,který se ptal na to,proč má kabinu lokomotivy ES 64 U4 "utopenou" v modelu řídícího vozu Afmpz /dle mého dojmu tak o tři metry/.Když mi na mou žádost poslal eng daného vozu,vše bylo jasné - šlo o upravený eng,který se hemžil "Commenty",odkazy na všemožné soubory a hlavně na nějaký soubor "es64u4_Stw.cvf". Takže jsem stěžovatele odkázal na tvůrce tohoto engu a popřál mu dobré pořízení.
Chápu,že i mistr "upravovvatel" se může zmýlit,ale odkazovat v engu řídícího vozu Afmpz na cab pro Taurusy je už docela velký průšvih.:rolleyes:

5.
Modely Taurusů a RailJetu dle reakcí na tamních forech a v e-mailech nejvíce potěšily kolegy v Maďarsku. Ostatně,právě oni nejvíce přiložili ruku k dílu /viz "Sínmester" a další/.

No,mám docela obavy s tvorby cabu pro Vectrona. :D

David

Davide co chceš typická německá povaha. Bych se na ně vysral. Nejenom, že si upravuji engy bez povolení autora ale aby pořád remcali to fakt je pověsit za koule do průvanu. A, že se jim nelibi cab :D ? Oni maj snad lepší. Hlavu vzruhu Davide. Přece tě nějaci Skobčáci neodrádi od další tvorby :P

zbynda napsal:
Davide co chceš typická německá povaha. Bych se na ně vysral. Nejenom, že si upravuji engy bez povolení autora ale aby pořád remcali to fakt je pověsit za koule do průvanu. A, že se jim nelibi cab :D ? Oni maj snad lepší. Hlavu vzruhu Davide. Přece tě nějaci Skobčáci neodrádi od další tvorby :P

Zdravím,
tak bych to zase nehrotil.:oops:

David

David Hájek napsal:
Zdravím,
další perličky ohledně evropského ohlasu na modely strojů ES64 U2,U4 a RailJet ...

1.
V DE a AT se moc nelíbí caby,mají své "hezčí" pro stroje DB 185. Stejně tak je to se zvuky. ;)

Ať si urobí své, když nechápou, jaké máte zlaté ruce a jak má Jacek perfektně zpracované zvuky..

David Hájek napsal:
2.
Západní Evropa má autorovi modelu stroje OBB 1116 213 za zlé to,že se musí model v editoru aktivit otočit aby byl nátěrově sladěn s vozem Bmpz 113 soupravy RJ. Ostatně,tento vůz se musí občas v AE otočit také.:D
Jednoduchá rada, vytvořit si svůj model a správně ho správně si natočí...

David Hájek napsal:
3.
V DE a AT se nelíbí nastavení brzd Taurusů a RJ. Že prý je v reálu brzdná dráha o několik desítek metrů kratší. :D A tak se už hoši pustili do tvorby svých "soukromých" eng a wag.;)

Tak ať si tvoří, ale ať si nestěžují, až jim to nebude fungovat - hold se člověk nezavděčí.

David Hájek napsal:
4.
V DE upravené a autory neschválené eng,sd a s-soubory začínají způsobovat první problémy.Například dnes jsem musel strojovou němčinou reagovat na dotaz německého uživatele,který se ptal na to,proč má kabinu lokomotivy ES 64 U4 "utopenou" v modelu řídícího vozu Afmpz /dle mého dojmu tak o tři metry/.Když mi na mou žádost poslal eng daného vozu,vše bylo jasné - šlo o upravený eng,který se hemžil "Commenty",odkazy na všemožné soubory a hlavně na nějaký soubor "es64u4_Stw.cvf". Takže jsem stěžovatele odkázal na tvůrce tohoto engu a popřál mu dobré pořízení.
Chápu,že i mistr "upravovvatel" se může zmýlit,ale odkazovat v engu řídícího vozu Afmpz na cab pro Taurusy je už docela velký průšvih.:rolleyes:

viz. bod 3

David Hájek napsal:
5.
Modely Taurusů a RailJetu dle reakcí na tamních forech a v e-mailech nejvíce potěšily kolegy v Maďarsku. Ostatně,právě oni nejvíce přiložili ruku k dílu /viz "Sínmester" a další/.

A čechy, nebo alespoň jednoho Vranovčáka

David Hájek napsal:
No,mám docela obavy s tvorby cabu pro Vectrona. :D

David

Proč? Nás /resp. alespoň mne/ to potěší velice. A německé verze? Nedělat, však oni si s tím poraděj tak jako tak. Wow, to se nějak natáhl ten příspěvek... :-) Lukáš

David Hájek napsal:
...

2.

...

Jediné logické vysvětlení je že neobjevili MSTS Bin.

A co východní Evropa?

Back
Nahoře