Vrbam
Pomocník strojvedoucího
David Hájek napsal:Další pěkné obrázky od "Co-Driver" ... http://marci.triak.hu/msts/viewtopic.php?t=24&postdays=0&postorder=asc&start=15575
David
Poznáš co tam je špatně? http://noob.hu/2011/12/28/scrgrb1.jpg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
David Hájek napsal:Další pěkné obrázky od "Co-Driver" ... http://marci.triak.hu/msts/viewtopic.php?t=24&postdays=0&postorder=asc&start=15575
David
brejlobára napsal:No dop*** sakra Davide to je perfektní tohle!! Zrovna před nedávnem sem si řikal že by se mi tyhle vozy dost hodily...![]()
![]()
![]()
David Hájek napsal:....Jinak,ano,jde o velmi podobný,ne-li shodný vůz s těmi,které jsou provozovány RegioJetem.
David
zbynda napsal:Davide co chceš typická německá povaha. Bych se na ně vysral. Nejenom, že si upravuji engy bez povolení autora ale aby pořád remcali to fakt je pověsit za koule do průvanu. A, že se jim nelibi cab? Oni maj snad lepší. Hlavu vzruhu Davide. Přece tě nějaci Skobčáci neodrádi od další tvorby
![]()
David Hájek napsal:Zdravím,
další perličky ohledně evropského ohlasu na modely strojů ES64 U2,U4 a RailJet ...
1.
V DE a AT se moc nelíbí caby,mají své "hezčí" pro stroje DB 185. Stejně tak je to se zvuky.![]()
Jednoduchá rada, vytvořit si svůj model a správně ho správně si natočí...David Hájek napsal:2.
Západní Evropa má autorovi modelu stroje OBB 1116 213 za zlé to,že se musí model v editoru aktivit otočit aby byl nátěrově sladěn s vozem Bmpz 113 soupravy RJ. Ostatně,tento vůz se musí občas v AE otočit také.![]()
David Hájek napsal:3.
V DE a AT se nelíbí nastavení brzd Taurusů a RJ. Že prý je v reálu brzdná dráha o několik desítek metrů kratší.A tak se už hoši pustili do tvorby svých "soukromých" eng a wag.
![]()
David Hájek napsal:4.
V DE upravené a autory neschválené eng,sd a s-soubory začínají způsobovat první problémy.Například dnes jsem musel strojovou němčinou reagovat na dotaz německého uživatele,který se ptal na to,proč má kabinu lokomotivy ES 64 U4 "utopenou" v modelu řídícího vozu Afmpz /dle mého dojmu tak o tři metry/.Když mi na mou žádost poslal eng daného vozu,vše bylo jasné - šlo o upravený eng,který se hemžil "Commenty",odkazy na všemožné soubory a hlavně na nějaký soubor "es64u4_Stw.cvf". Takže jsem stěžovatele odkázal na tvůrce tohoto engu a popřál mu dobré pořízení.
Chápu,že i mistr "upravovvatel" se může zmýlit,ale odkazovat v engu řídícího vozu Afmpz na cab pro Taurusy je už docela velký průšvih.![]()
David Hájek napsal:5.
Modely Taurusů a RailJetu dle reakcí na tamních forech a v e-mailech nejvíce potěšily kolegy v Maďarsku. Ostatně,právě oni nejvíce přiložili ruku k dílu /viz "Sínmester" a další/.
David Hájek napsal:No,mám docela obavy s tvorby cabu pro Vectrona.
David
David Hájek napsal:...
2.
Západní Evropa má autorovi modelu stroje OBB 1116 213 za zlé to,že se musí model v editoru aktivit otočit aby byl nátěrově sladěn s vozem Bmpz 113 soupravy RJ. Ostatně,tento vůz se musí občas v AE otočit také.
...