Dílna Jirky Tovačovského

Zdravím,
opravené instalační balíky s modely vozů ŽSSK Bmeer,Bmpeer a lokomotiv ŽSSK 362 005 a 362 009 jsou již u Jardy na webu.

Za vzniklé problémy se omlouvám a přeji příjemné poježdění.

David

http://sklad.obrazku.cz/stranka/145086_klimat.JPG.html

mohol by som sa spytat ci by sa klimatizacia na strechach oboch rusnov nedala troska zmensit lebo vyzera obrovito
porovnal som si to z fotkou z netu
foto na obrazku: Shark

mates.zscs napsal:
http://sklad.obrazku.cz/stranka/145086_klimat.JPG.html

mohol by som sa spytat ci by sa klimatizacia na strechach oboch rusnov nedala troska zmensit lebo vyzera obrovito
porovnal som si to z fotkou z netu
foto na obrazku: Shark
Tady na 362.001 vypadá dobře ta klíma a mates má pravdu je moc velká bych řekl
http://sklad.obrazku.cz/obr145091_obr.3.jpg.screenshot013.jpg
Tady 362.001
A Tady 362.009
http://sklad.obrazku.cz/obr145093_obr.3.jpg.screenshot014.jpg

Keď sa to bude opravovať, tak by som doporučoval pospájať jednotlivé plochy v mieste styku. Tak isto aj niektoré vnútorné polygony zasahujú až von. Po odstráneni takýchto fatálnych chýb (a iných chýb viď. príspevky od iných užívateľov) z toho môže byť celkom slušný model.

Kebarko napsal:
Keď sa to bude opravovať, tak by som doporučoval pospájať jednotlivé plochy v mieste styku. ...

No jo no,chtěli jsme sehnat speciální elektrody určené k zavaření těchto spár,ale průměr 12 mm se prý nevyrábí a acetylénem by to svařování zase trvalo dlouho. S tym už synci nic nezrobime. :( Na druhou stranu je ale zase zajištěno lepší chlazení strojovny a jako přídavná klimatizace na stanovišti strojvedoucího by se ty mezery daly také využít.;)
Modely v tomto stavu tedy považujte za fake.:P

Jinak samozřejmě děkuji za postřehy.

David

David Hájek napsal:
Na druhou stranu je ale zase zajištěno lepší chlazení strojovny a jako přídavná klimatizace na stanovišti strojvedoucího by se ty mezery daly také využít.;)
...

David
A co v zimě. Víš jaká jde z takových děr kosa? Opět se zvedne spotřeba pucvole, ze které si fírové dělají ucpávky, aby se na stanovišti dalo vůbec vydžet:D.

Zbyněk Šemora napsal:
A co v zimě. Víš jaká jde z takových děr kosa? ...

Nevím jak fírové u "matky" nebo ŽSCS,ale u nás se fasovaly slušivé a hlavně tepelně velmi odolné zimní kabáty.Nákladní vlaky v ČR tedy do cíle dojedou vždy.;)

David

To není o kabátu. Neumíš si představit, když je v zimě průvan, jak táhne na nohy. Já například v zimě dával pod uniformu nebo montérky ještě tepláky. Trochu to pomohlo. Ten kabát by byl na obtíž, protože za zády byly topné spirály a na tělo by zase bylo moc horko. Jo na železnici, dějou se věci. :-)

Dobry vecer muzu mit maly dotaz proc je potreba ke spusteni 362 005 s soubor pro verzi mimo sluzbu bez neho se v editoru nezobrazi dekuji za odpoved Pegaus.

Dobry vecer mam drobny dotaz vase dva nove vozy se mi v editoru a nasledne pri jizde chovaji dost nekorektne v editoru se zobrazi jako scvrkla harmonika a ve hre jsou v jednom celku a napasirovany do ostatnich vozu,dekuji za objasneni s pozdravem Pegaus.

pegaus napsal:
Dobry vecer mam drobny dotaz vase dva nove vozy se mi v editoru a nasledne pri jizde chovaji dost nekorektne v editoru se zobrazi jako scvrkla harmonika a ve hre jsou v jednom celku a napasirovany do ostatnich vozu,dekuji za objasneni s pozdravem Pegaus.

Je možné že nemajú naladený wag. Na odstránenie si stiahni od Zbyňka naladený wag pre voz CD Ampz alebo Bmz a prepiš ho na Bmpeer. Pre Bmeer použi naladený Bmee, alebo Amee.

Dekuji za radu uz mi to funguje,jeste mam drobnustku nemate nekdo poneti kde lze stahnout repaint na model Bmeer ktery vytvoril mates.zscs jak rychle se objevil na foru tak stejne rychle zmizel dekuji s pozdravem Pegaus.

David a spol. Bolo by lepšie keby ste tam do balíkov dali naladené wag súbory. Vyhnete sa podobným otázkam.

Ja automaticky keď niečo modelujem a skúšam do msts beriem od Zbyňka ladené wag súbory. Dúfam, že mu to nevadí :)

dem napsal:
David a spol. Bolo by lepšie keby ste tam do balíkov dali naladené wag súbory. Vyhnete sa podobným otázkam.

Ja automaticky keď niečo modelujem a skúšam do msts beriem od Zbyňka ladené wag súbory. Dúfam, že mu to nevadí :)

Já jsem jen úložiště. Ovace patří ŽSRmu. On je vrchní ladič.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře