David Hájek
Pomocník strojvedoucího
dem napsal:David a spol. Bolo by lepšie keby ste tam do balíkov dali naladené wag súbory. Vyhnete sa podobným otázkam.
Ja automaticky keď niečo modelujem a skúšam do msts beriem od Zbyňka ladené wag súbory. ...
Nazdar Milane,
tak snaha použít wagy odladěné ZSR-em samozřejmě je.
Nicméně,jsme lidé a něco se v nastavení wagu mohlo opomenout.Jak jsem ale psal,Jirkovi,Jackovi a mi vše fungovalo,tak těžko říci,co je či spíše bylo příčinou nekorektního chování vozů o "pegause".
Nastavení spřáhel na 80 cm přepočítávám dle známé tabulky já,tak jestli byl zádrhel v tomto,je chyba u mě.Zmíněné nastavení spřáhel 80 cm totiž nemám jak vyzkoušet /jezdím na 30 cm/,takže jde víceméně vždy o sázku do loterie.
No,přemítat o možné příčině problémů zde nemá smysl bez důležitých informací jako např.používaný typ spřáhel /30 nebo 80 cm/ apod.Kdyby se zde tedy sešlo více fírů,kterým se Jirkovy vozy ŽSSK Bmeer a Bmpeer rozpojují na výměnách či se prolínají do sebe,dejte vědět.Pokud možno ale uveďte zmíněné podrobnosti.
Kdo se stydí své problémy s uvedenými vozy řešit veřejně,může se ozvat na mou e-mailovou linku důvěry davca@iol.cz .
David