Trať CR_310

Jacek napsal:
Ahoj Dane,

vydrž ještě chvilku na aktualizaci, tankovačka už bude fungovat

Ahoj Jacku, jasně, že vydržím. No dnes mne chytla blbá a tak jsem spáchal, to, co jsem myslel, že nikdy dělat nebudu. MOs 23452 Opava - Hradec n/M a zpět s vozem ČD 809 v Najbrtu.:D:D:D:D:D Noooo, takže to budu muset přerazit nějakou aktivitou na té samé trase s ČSD 310 a nějakýmí prkeňáky k vítání jara. Jinak trať je opravdu nádherná.
S pozdravem Dan.

wizards napsal:
Panove nechci byt neomaleny jsem proste amater a trat 310ku neumin nijak vlozit ...... neda se sehnat nejaka instalace kde bych nemusel prepisovat slozky atd.?

Dane prosim te nevis kdo by mi udelal instalacku trate 310ky
Diky za odpoived .... Kamil

wizards napsal:
wizards napsal:
Panove nechci byt neomaleny jsem proste amater a trat 310ku neumin nijak vlozit ...... neda se sehnat nejaka instalace kde bych nemusel prepisovat slozky atd.?

Dane prosim te nevis kdo by mi udelal instalacku trate 310ky
Diky za odpoived .... Kamil

Ahoj, to může jen autor tratě. Ale není to takový hlavolam si trať instalovat. Rozbal někde bokem staženou složku CR_310 s tratí a nainstaluj ji přesně dle návodu. Tedy Train Simulator\Routes\CR_310.
S pozdravem Dan.

To wizards: Instalačku pro Tvoje soukromé pohodlíčko Ti asi těžko někdo udělá. Navíc pro instalci tratě postačí umět rozbalit archiv, přesouvat a kopírovat složky a vědět to nejzákladnější o MSTS. Pokud tohle neumíš, nejlépe bude si buď rychle doplnit vzdělání nebo na MSTS zapomenout, protože bez toho se prostě neobejdeš.
Pokud chceš, jsem ochoten Ti přes SZ nebo mail poradit. Zdůrazňuji poradit, tzn. ne za Tebe vše udělat. V případě zájmu se ozvi.
Honza U.

Na Jackových stránkách je aktualizace 3 pro tuto trať. Děkujeme za krásný vánoční dárek!
Ovšem momentálně je stránka nedostupná:

"Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later."

Naposled editoval moderátor:
Jé,tak to se těším,jinak,chtěl bych poděkovat za nádhernou trať,je velmi pěkná,dovolil bych si říci,že dokonce nejlepší freeware česká trať(pak ještě 240),ale mám drobný problém,když zapnu jízdu v Krnově,tak mě to hlásí na zhlaví u OLPASU chybu v soundu,že nemůže nalézt soubory CZ_EuropeSteamTrack4Ex.sms a 4In.sms,tak se chci zeptat,jestli to dělá i ostatním,případně,jestli by mě je někdo nemohl poslat,už jsem zkoušel všechny soundy z tratí,které vlastním,ale kde nic-tu nic,kdyžtak se mě ozvěte SZ a vyřešíme to,děkuji.

Tak jsem si projel nový úsek Jindřichov ve Slezsku - Jeseník. Všiml jsem si, že krajina je zatím do Glucholaz. Musím tento nový úsek pochválit, už chystám aktivitu, samozřejmě fiktivní Krnov - Glucholazy (-Nysa) s párou.Bude mít název "Silvestrovská jízda", podobná jízda se koná do Štramberka, tak jsem si řekl, proč ne takováto jízda do Polska? Velice chválím, tento úsek jsem projel v reálu mnohokrát a velmi jsem se těšil, podobně jako na Osoblažku. Přeji hezké Vánoce a držím palce v dalším pokračování.

Jinak námět pro aktivitáře:
Pokud se vlaky v Glucholazech křižují, jezdí vždy na 3.kolej rychlík, osobák vjede z Jeseníku na druhou, počká až odjede rychlík do Jeseníku a pak to odposunují, s tím, že už po 3.koleji projedou (nezastaví u nástupiště). Do Jeseníku nejprve projede osobák 3.kolej a vjede na 2., kde cestující vystoupí, pak přijede rychlík na 3, fíra si přejde a pokračuje v jízdě směr Krnov.

Zdravím,
no za to jaká trať je musím poděkovat hlavně Davidovi Hájkovi,který do trati vložil spoustu hodin
práce se stavbou trati 315 a úpravami kolejí po všech trasách .
Velké dík patří i Jackovi ,který modeluje objekty do trati .S tvorbou modelů pomáhají i ostatní,
(Čouda,Michal,Klimi,Fabio,Ajabaja).Vegetaci připravuje Pepeq ,ta se ještě bude dodělávat.
Musím upozornit,že trať je stále pracovní verze,ale pro aktivitáře dobrá správa,že by se už s kolejemi nemělo nic dělat.(doufám).
Pepah

Zdravím,
ještě bych Pepu doplnil informací,že s kolejemi se už hýbat nebude v úsecích :

Olomouc hl.n. /jižní zhlaví + osobní nádraží/ - Krnov - Opava východ
Opava východ - Hradec nad Moravicí
Krnov - Glucholazy - Jeseník

Do stanic či zastávek na uvedených úsecích mohou být průběžně dodávány modely originálních objektů,ale na polohu kolejí by to vliv mít nemělo.

Abych nezapomněl,kolejově je již hotovo i do Jeseníku a tak je třeba proklepnout znalosti všech mašinfírů,kteří touží vozit vlaky přes polské Glucholazy.:D

Takže pánové,copak je to za návěsti ...

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simtrains.eu/trate/davca/davca/obrazky/pkp_1.jpg [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simtrains.eu/trate/davca/davca/obrazky/pkp_2.jpg

A stejně tak je důležité i ověření jazykových znalostí :

pociag - ?
stacja - ?
semafor ksztaltowy - ?
wagon towarowy - ?
tor - ?
numer - ?
tarcza ostrzegawcza - ?
do pieruna !!! - ?

David

David Hájek napsal:
Takže pánové,copak je to za návěsti ...
Tahle otázka mi vrtala hlavou když jsem tam jel :D Ale u všech jsem houkal :D Pokud jsem si všim dobře, bylo to vždy před nechráněnými přejezdy a jednou u mostu... Že by něco jako pískáčky?

[/quote]
...Že by něco jako pískáčky?
[/quote]

ta druhá značka by měla být začátek a konec práce pluhu.

Vyhzuje vám také 310 například při vjezdu do Krnova tolik chybějícíh "ace" a "s" souborů nebo je chyba u mne? :) Díky

Jen bych upřesnil, že je třeba mít postupně nainstalované všechny aktualizace, tzn. trať + akt. 1 + akt. 2 + akt. 3. Pokud něco vynecháte, bude to chybět:)

komarek napsal:
ta druhá značka by měla být začátek a konec práce pluhu.

Zdravím,
zhruba tak nějak to bude.;) Návěst č.1 je obdobou našeho pískáčku. Někde jsem se zde již zmínil,ale pro jistotu ještě připomínám adresu uložení návěstního předpisu PLK/PKP.
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/49122/navestni_predpis_PKP.pdf_2.19MB.html

David

Tahle trať je opravdu master-piece... Při jiízdě se nikdy nenudím a zkoumám krajinu... Trať dobře znám, protože jsme po ní jezdili na lyžáky a školní kurzy... Opravdová bomba, lidem co jí stavěli patří moje nejhlubší uznání!:eek:

Davide nejsem si tím zcela jistej, ale naši strojvedoucí rozhodně nemusí mít ve znalosti celý předpis PKP. Myslím, že pokud se jede do první stanice za čárou, tak stačí jenom seznání.

Čouda napsal:
Davide nejsem si tím zcela jistej, ale naši strojvedoucí rozhodně nemusí mít ve znalosti celý předpis PKP. ...

Zdravím,
o tom přehled nemám,ale beru to tak,že čím více návěstních předpisů člověk zná,tím více je Pan strojvůdce.;) A to i případě,že je mu to v reálu k pr.u .:D

David

Přesně tak to funguje i ve Furth im Waldu musí mít jenom znalost části předpisů DB. A ještě to tam fungovalo tak, že jsi přijel s rychlíkem do Furtu a jestli jste se nestřídali s němcem na ose, přišel německý strojvedoucí a po stanici Ti udělal pilota. Dnes už všechny vlaky jsou mašinama skrz.
Od budoucna se předběžně plánuje jezdit s českýma fírama až do Schwandorfu, což znamená státnice z německého jazyka a udělat zkoušky z německých předpisů.

Back
Nahoře