Pepa z Nuslí
Průvodčí
David Hájek napsal:michal_novak napsal:...
Chtel bych se zeptat, jestli tvurci planuji rozsireni trati smerem malebnou prirodou na Sumperk.. ...
Zdravím,
nevím jak Pepa,ale po tom co jsem shlédl perfektní nově vygenerovaný terén mezi Opavou a Ostravou,koleje bych pokládal tímto směrem.Pro tento úsek se už připravují i nějaké objekty.
Co se týče úseku Jeseník - Zábřeh na Moravě,videozáznamy i dokumentace k dispozici jsou.Musel by se ale vygenerovat terén a hlavně by bylo zapotřebí přesvědčit Pepu o tom,že tento úsek je pro 310-tku opravdu vééééélmi nepostradatelný.
Když už jsem tak u toho,nemáte někdo k dispozici obousměrný videozáznam nového úseku Zábřeh na Moravě - Šumperk ?
David
Zdravím,
ono těch plánů je spousta, ale určitě se bílá místa určitě najdou. Konkrétně se mi jedná o tolik diskutovanou Ostravu Svinov. Má někdo už vymodelovanou tuto budovu? Taky by neškodilo vymodelovat i Ostravu hl. n. ale to mě asi modeláři ukamenujou. Sám bych potřeboval se naučit modelovat, neboť bydlím na Vinohradech kousek od Vršovic, nádraží už je zrekonstruováno, tak bych to tam rád nafotil, ale mám foťák pouze v mobilu, jestli to postačí.