Trať CR_310

Pavlík:
Asi v březnu bude mimořádná aktualizace,kde budou opraveny
všechny chybky,na co jsme zatím přišly a tím pádem i tato návěst.

Zdravím,
tvořím aktivitu. Na zastávce Branka u Opavy nejde odklepnout nástup cestujících; je tato chyba jen u mne nebo se to stalo ještě někomu? Děkuji za odpověď, Dominik.

Dominik napsal:
Zdravím,
tvořím aktivitu. Na zastávce Branka u Opavy nejde odklepnout nástup cestujících; je tato chyba jen u mne nebo se to stalo ještě někomu? Děkuji za odpověď, Dominik.

Zdravím. Já v aktivitě normálně lidi naberu. Le jedu se smíšeným vlakem a os. vozy mám na konci soupravy. Takže je možné, že po dojezdu se sólo vozem až ke konci nástupiště to MSTS bere jeko přejetí.
Dan

Dan J. napsal:
Zdravím. Já v aktivitě normálně lidi naberu. Le jedu se smíšeným vlakem a os. vozy mám na konci soupravy. Takže je možné, že po dojezdu se sólo vozem až ke konci nástupiště to MSTS bere jeko přejetí.
Dan
Díky Dane za radu, je to již vyřešeno, musí se zajet přesně na místo (0,0km).

V Brance u Opavy je to v pořádku, ale musí se jet až skoro na konec nástupiště, což ve směru od Hradce znamená, že cestující vystupují do "zarostlého" nástupiště. Jde to nějak opravit, abych mohl cestující nabrat přímo u "boudy"?

Pavlík napsal:
...
Jde to nějak opravit, abych mohl cestující nabrat přímo u "boudy"?

Zdravím,
podle všeho by mělo postačit posunutí jehlanu "Platform" blíže ke zmíněné "boudě". ;)

David

Pavlík napsal:
Před Bělidly od Velké Bystřice je návěstidlo, které se nezobrazuje v TM.

...

Zdravím,
jde o vjezdové návěstidlo "VB S".Před ním je také umístěna patřičná předvěst. Toto návěstidlo vlastně kryje vlečku do Kovošrotu apod. Za tímto návěstidlem následuje další "Sc 301b" a jak je z jeho označení zřejmé,jde o návěstidlo cestové. V tomto případě je umístěno před krajní výměnou žst.Olomouc-Bělidla.
To ale samozřejmě vliv na jeho nezobrazování v TM nemá.Zádrhel bude třeba prozkoumat.;)

David

Zdravím,

Chtěl jsem se jen zeptat autorů tratě, jest-li nechystají do budoucna propojení tratě z Jeseníku do Šumperku? Děkuji za kladnou odpověd

S pozdravem Essentials

Bude, ale v jiné trati. Já jen potřebuji vědět kam nejdál pujdeš. Pokecáme na slezině.

Zdravím,

Chtěl bych se zeptat, jaké vlaky jezdí na trati Bruntál - Malá Morávka.

S pozdravem Essentials

Essentials: od letošního GVD žádné. V loňském GVD jezdila 1x809 5x za den, ale pouze o víkendu a s omezením od 1.5. do 28.9. První a poslední spoj jel přímo z/do Krnova.

Nákladní vlaky jsou zde psány jen podle potřeby.

Zdravím, stavím pro tuto trať aktivitu z vlakem Sp 1626 od Vrbamy jsem si stáhl vozy 954 a chybí mi k němu kabina a zvuky a ještě mi chybí zvuky k 843 chtěl jsem se zeptat jest-li to někdo nemá jedná se o toto Zvuky/loko_motor/954 a to samé ale pro 843 já si to boužel neumím ty soubory upravovat díky.

Essentialsi, kabinu na 954 mám jenom já a ještě další 3 nebo 4 lidi. Ještě nemám noční pohled, potom to eventuelně vydám.

Pro tvůrce reálných aktivit na této trati: od 1. změny GVD (čili od 7.března) bude na trati 313 jezdit místo OKD jiný dopravce, a to Viamont ;)

Pavlík napsal:
Pro tvůrce reálných aktivit na této trati: od 1. změny GVD (čili od 7.března) bude na trati 313 jezdit místo OKD jiný dopravce, a to Viamont ;)
Už tam jezdí teď viz (na boku takova žlutá nálepka http://picasaweb.google.cz/matejseb/Otrokovice?feat=directlink#5437078804204964370

Back
Nahoře