Trať CR_310

Já myslím, že je tohle v naprostém pořádku. Jedu podle SJŘ a fírové nejezdí pořád maximální rychlostí. Stejně tak jsou volné doby i na trati 010 jak u Zbyňka, tak u Martina.

Zdravím.
Ahoj Pavlíku, 100% souhlas, není umění firy jen jet co to dá a dojíždět na tak tak, je umění dodržovat jř., tak, že nejedu stále maximálkou a jako fíra samozřejmě danou trať znám. Ale chystám i jízdy k 70. výročí tratě a tam jsem musel jet s Papouškem, mezi Ostravou a Hájem 20 - 40, abych dojel dle jř.:D Jinak u rychlíku na Jeseník z roku 87 musím jet na 321 mezi Bohumínem a Hlavním taky max 30km/h, jinak jsem na Hlavním o 4 minuty dřív, plus mínus, aktivitu jsem odložil na pozdější dodělání, takže už přesně nevím. Ale u úseku Bohumín - OV Svinov tu řeč nebyla, tak jen tak okrajově.:D:D
Dan.

Nazdar Dane,
toho "Jeseničáka" na úseku Bohumín - Opava východ si ještě ulož k ledu.:) Jak jsem se již zmínil,v současné době se staví jen úsek Opava-Komárov - Ostrava-Svinov /"pouze" kolejově !!!/,takže zatím svou energii a hlavně čas raději věnuj nějakému dokončenému úseku.;) Nerad bych totiž,aby Ti další aktualizace 310-tky přinesla zklamání.:rolleyes:

David

Omlouvám se za decentní offtopic, ale potřebuji pár lidí, kteří by měli zájem o betatest mé nové poměrně propracované aktivity R 819, předpokládám, že se zde někdo takový najde :). Je de facto hotová. Zájemci nechť napíšou na e-mail anebo do fóra "aktivity pajavlaky". Na mojich stránkách http://www.pajavlaky.webz.cz je na ukázku pár screenů a seznam vozidel k doplnění. Díky. :oops:

Naposled editoval moderátor:
Nemohl byste mi někdo poslat sešiťák pro vlak 819? Rád bych jej umístil do balíčku s novou aktivitou a je to vlastně jediná věc, která zdržuje její vydání. Díky

Pajavlaky:
Fakt dobrá pohodovka.

Jinak děkuji všem aktivitářům za tvorby,ne že bych to neuměl,
ale není jaksi čas a trochu si oddechnu od toho pitomého stavění.

Zdravim, jsem nováčkem, ale úplně jsem se do MSTS vložil.:)
Bohužel nevim a nemohu se nikde dočíst jak např.: vložit trať, lokomotivy, aktivit atd.
Prosím o radu, krok po kroku jak na to, nebo nějaký odkaz.
Velmi děkuji

xinn napsal:
Bohužel nevim a nemohu se nikde dočíst jak např.: vložit trať, lokomotivy, aktivit atd.
Velmi děkuji

http://forum.msts.cz/forumdisplay.php?fid=25 :cool:

David

Zdravím
a níže přidávám něco málo obrázků z oázy na úseku trati Opava v. - Ostrava-Svinov.;)
Oázy proto,že mě tak nějak "chytla" krajina cca.1 km za a před Jilešovicemi a tak jsem se do ní přednostně pustil. Díky tomu tak ale trošku flákám pokládání náspů mezi Děhylovem a Ostravou-Třebovicemi.:rolleyes:
Ještě bych rád poděkoval Lubomírovi za úpravy modelů propustků potřebných pro stavbu uvedeného traťového úseku,dále pak Nebulusovi za jednostranné náspy /bez nich by nešlo vytvořit např. "zákoutí" trati a slepého ramena řeky Opavy - viz. poslední obrázek/ a také Klimimu,který vytvořil model budovy zastávky Holasovice /obrázek Holasovic je také k nahlédnutí/ a pracuje na tvorbě mostů rovněž pro trať Opava v. - Ostrava-Svinov.
Práce na tomto úseku mi jdou kvůli všemožným komplikacím pomalu /především problémy s PC/ a vytvořit např. kolejiště žst.Ostrava-Svinov do další aktualizace určitě nestihnu,ale jednou se ho určitě dočkáte.Anežku už totiž pomalu zaučuji betonovat základy pro sloupy TV.;)

David

71e6c8e0cc02931a1720e2a06ba53f30.jpg

df7836fae59ce174f243aad29524277b.jpg

c466d328e1e788c82aed871c43838390.jpg

831d81f1319921d26bd9e579c1fce216.jpg

3bed2fc78ea4bad8d5a3f5d944b6bd66.jpg

Naposled editoval moderátor:
xinn napsal:
Velmi děkuji

Též zde: http://mlasevic.ic.cz/
Zde si rozklikni menu KE STAŽENÍ... ;-)

tomikula napsal:
Česká krajina je prostě k nezaplacení. :-) Je to skoro jako jízda v pohádce. :o) Moc pěkné screeny.
JJ, a kdyby jsi tato místa projížděl před 20 lety, tak ta trať bala ještě krásnější, bez drátů, zarostlejší místa atd. Dokonce mám jeden zážitek, kdy jsem na této tratí zažil nouzové brždění, kdy lítalo ve voze vše, co nebylo přichyceno a to když jednou v zimě (na podzim) na nechráněným přejezdu zůstalo viset auto, tuším Žuk :D a nemohl se dostat z kolejí, a přesně už nevím ani místo kde, někde mezi Hájem a Třebovicemi, bylo mi tak 8 let a od místa srážky jsme šlapali pěšky po kolejích do nejbližší zastávka. Ale to jen tak mimochodem, prostě, když trať nebyla elektrifikována byla to nádherná romantika s motorovými vozy.;)
S pozdravem Dan.

dave01 napsal:
Taky bych bral neelektrifikovanou verzi, zvlášť když elektrifikovaná je myslím součástí tratí 321..
Ahoj, no, u 310 new. by to byla blbost, zvlášť, když už jsou v Opavě Východ dráty. Ale tamtamy mi donesly, že se možná za nějaký čas dočkáme tratě v Old verzi, doufám, že mne dotyčná osoba nezaškrtí, že jsem něco vyzradil. :D:D:D Proto ani nejmenuji kdo.:D
S pozdravem Dan.

Můžu se zeptat, jak odstranit aktivitu R 824 u této tratě.
Nainstaloval jsem ji, sháněl vozy atd, jelikož nemám Trainset BP a zdaleka nemůžu najít vše.
Ještě bych se chtěl zeptat, při spouštění mi simulátor hlásí, že nemůže nelézt 310.eng, prosím co
to přesně je, nikde jsem nenašel něco podobného.
díky

Back
Nahoře