Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No jo, ale kam?Pajavlaky napsal:Nemohl byste mi někdo poslat sešiťák pro vlak 819? .....
Tom Kanka napsal:No jo, ale kam?Pajavlaky napsal:Nemohl byste mi někdo poslat sešiťák pro vlak 819? .....
OK!David Hájek napsal:Vyřízeno.
David
xinn napsal:Zdravim, jsem nováčkem, ale úplně jsem se do MSTS vložil.
Bohužel nevim a nemohu se nikde dočíst jak např.: vložit trať, lokomotivy, aktivit atd.
Prosím o radu, krok po kroku jak na to, nebo nějaký odkaz.
Velmi děkuji

xinn napsal:Zdravim, jsem nováčkem, ale úplně jsem se do MSTS vložil.
Bohužel nevim a nemohu se nikde dočíst jak např.: vložit trať, lokomotivy, aktivit atd.
Prosím o radu, krok po kroku jak na to, nebo nějaký odkaz.
Velmi děkuji
JJ, a kdyby jsi tato místa projížděl před 20 lety, tak ta trať bala ještě krásnější, bez drátů, zarostlejší místa atd. Dokonce mám jeden zážitek, kdy jsem na této tratí zažil nouzové brždění, kdy lítalo ve voze vše, co nebylo přichyceno a to když jednou v zimě (na podzim) na nechráněným přejezdu zůstalo viset auto, tuším Žuktomikula napsal:Česká krajina je prostě k nezaplacení.Je to skoro jako jízda v pohádce.
) Moc pěkné screeny.
Ahoj, no, u 310 new. by to byla blbost, zvlášť, když už jsou v Opavě Východ dráty. Ale tamtamy mi donesly, že se možná za nějaký čas dočkáme tratě v Old verzi, doufám, že mne dotyčná osoba nezaškrtí, že jsem něco vyzradil.dave01 napsal:Taky bych bral neelektrifikovanou verzi, zvlášť když elektrifikovaná je myslím součástí tratí 321..