Trať CR_310

Pepah, Jacek: Nechcete trať umístit jinde? Nabízím 3 GB místa (a trať 120 hodím na ulozto.cz). Když už si ten web platím tak ať se využije. Neomezený traffic, tam pád serveru nehrozí. Minimálně zrcadlo by to chtělo Jacku...

Stahoval jsem to přes noc, ráno jsem měl 1,1 GB staženo, jenže pak mi to zase spadlo a teď se už na stránky ani nemůžu dostat.

Já to nechal stahovat přes noc a po 5-ti hodinách mi to spadlo.. za těch 5 hodin se stáhlo asi 200MB :D

Václave, děláte chybu, že archív nerozdělíte na x malých souborů například po 100 mega. Proto to padalo. A navíc tak obrovský exáč, trvá mu dlouho, až se vůbec aktivuje a navíc mi to hlásí, že se jedná o nebezpečný soubor a doporučení je ho smazat. Ale antivir nic nenamítal.

Nevím, jak ostatní, ale musím říct, že kluci pěkně mákli. Jedním slovem - nádhera. Já jsem měl to štěstí, že jsem na Jackovy stránky nakoukl ještě dříve, než tady na foru napsal Pepah o aktualizaci a tudíž jsem ji ještě stihl zdárně dostahovat (i když posledních 50MB jelo asi 16Kb/s :D ) a projet se z Hanušovic do Jeseníku a kousínek dál..

...teď mi bohužel začal systém vyhazovat hlášky o chybějících vlacích (jako kdybych měl někde rozbalenou aktivitu a neměl vozidla). Zkoušel jsem už odinstalaci, všechno vymazat atd., ale nic mi to nepomohlo, je to asi někde hlouběji. Takže jsem prozatím dojezdil.

Takže díky, já se jdu trápit s řešením problémů a užívat si svátků :-) ..a pozor, klouže to :-)

Zbyněk Šemora napsal:
Václave, děláte chybu, že archív nerozdělíte na x malých souborů například po 100 mega. Proto to padalo. A navíc tak obrovský exáč, trvá mu dlouho, až se vůbec aktivuje a navíc mi to hlásí, že se jedná o nebezpečný soubor a doporučení je ho smazat. Ale antivir nic nenamítal.
Mě to neříkej, stodvacítka měla 6 souborů od 120 do 600 MB, já to jen takto mám nahráno u sebe, to musí Pepah s Jackem udělat. Já mám jen ten prostor na webu.

skautik napsal:
Nevím, jak ostatní, ale musím říct, že kluci pěkně mákli. Jedním slovem - nádhera. Já jsem měl to štěstí, že jsem na Jackovy stránky nakoukl ještě dříve, než tady na foru napsal Pepah o aktualizaci a tudíž jsem ji ještě stihl zdárně dostahovat (i když posledních 50MB jelo asi 16Kb/s :D ) a projet se z Hanušovic do Jeseníku a kousínek dál..

...teď mi bohužel začal systém vyhazovat hlášky o chybějících vlacích (jako kdybych měl někde rozbalenou aktivitu a neměl vozidla). Zkoušel jsem už odinstalaci, všechno vymazat atd., ale nic mi to nepomohlo, je to asi někde hlouběji. Takže jsem prozatím dojezdil.

Takže díky, já se jdu trápit s řešením problémů a užívat si svátků :-) ..a pozor, klouže to :-)
Je tam přidaná zkušební aktivita jako součást tratě. Takže instalaci máš v pořádku. Tato aktivita by ale měla být zabalená do *apk se seznamem použitých vozidel. Toto si může dovolit pouze trať BP nebo jiná trať s vlastním trainsetem.

Je ale blbost, aby mi to házelo při spuštění MSTS bez trati (tedy jen náběh do menu..), ne? No to je jedno, jestli to nějak nevyřeším, tak si kdyžtak nechám poradit jinde, ať tady zvytečně nejdeme do OT :-) Dobrou noc

Zbyněk Šemora napsal:
No jo, ale to jsou rady, takříkajíc, nad zlato :D. To mě bylo jasné, že jak se na to vrhne 200 lidí, musí to padnout. Já jsem byl rád, že se mi podařilo vůbec "vyvinout" instalační soubor, aby to fungovalo a nic tam nechybělo. Jak ho upravit, aby vytvořil několik malých souborů, to nevím. Nebyl ani čas to zjišťovat. K tomu poslední dodělávky modelů v trati, mimo to balík zvuků pro Jardův a Ondrův model, to vše honem rychle.
Na druhou stranu, komplet nová verze štreky se snad pár let zveřejňovat nebude, takže nával jako včera asi hrozit nebude.

Ano, všechny mise jsem znovu uložil a zabalil, resp. mise s osobními vlaky, nákladních se změny v trati nedotkly. Všechno by tak mělo být funkční, ale projíždět si to budu postupně, proto případné chyby hlaste.

Ahoj Jacku, stačilo se zeptat, já to rozděluji takto: (ale není to z mé hlavy, tak mi to udělal kdysi Tomi do INNO Setup verze 4) i:
;DiskSpanning=yes
;DiskSliceSize=100000000
Ty středníky se pro aktivování dají pryč. Číslo můžeš měnit dle potřeby.
Jinak se potvrzuje skutečnost, že tak obrovské projekkty je hloupost dávat volně ke stažení, ale dát to na DVD považuji stále za rozumné. Určitě by se Ti Jacku i nějaká kačka do prasátka hodila. Jenomže je s tím mnohem víc práce než vlastní stavění trati, proto to raději každý mrskne někam ke stažení a vlezte mi na záda. :D

Já to včera stahoval asi 3 hodiny a pak koukám na oznámení, že stahování bylo přerušeno a nějaká poznámka, že se jedná o nějaký nebezpečný soubor a volba byla jen odstranit. Tato trať mne zajímá, protože do Hanušovic chci také stavět, ale i tak z dřívějška jsem si jí stáhl, ale nerozdejchal, protože jsem nenašel Global. Takže za verzi na DVD bych se i přimlouval, preferuji platbu předem na účet .D. (dobírky jsou pěkná otravná pakárana a hlavně nevděčná)

Já nevím Zbyňku, ale vypalovat se s 1000 DVD a rozposílat to nárazově, no nevím nevím... U tebe toto nehrozí. A navíc, když už si ty weby platíme, tak proč si tam nedát klidně i tuto trať.

Mám otázku. V readme pri inštalácii je písané, že k trati je pribalený aj GLOBAL. Avšak po inštalácii po globale ani stopy.....Robím niečo zle?

to dem,

nic špatně neděláš, já včera měl stejný problém. Stáhni si ten Global co je u jacka a vše půjde v pohodě :)

VáclavS napsal:
Já nevím Zbyňku, ale vypalovat se s 1000 DVD a rozposílat to nárazově, no nevím nevím... U tebe toto nehrozí. A navíc, když už si ty weby platíme, tak proč si tam nedát klidně i tuto trať.
No vidíš a tisíc DVD by ten web zaplatilo a ještě by zbylo něco na vývoj a investice do MSTS. A když jsi šikulka, tak i tohle zvládneš. Jen na to potřebuješ zakoupit vhodný SW, ale i HW je nezanedbatelný. Hold první investice je nejistá, zda se Ti vše vrátí zpět a jedná se o nemalou částku.
Já to psal jen proto, jak jsem naznačil v jiném vlákně, jsou svátky a člověk by měl dělat něco jiného než se trápit celé dny, že mu něco nejde stáhnout. Proto to dál neřeším a raději se s někým od fochu později domluvím osobně. Však bude slezina a pokud Sponka bude mít volno, tak rád dorazím.

Back
Nahoře