Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mě to neříkej, stodvacítka měla 6 souborů od 120 do 600 MB, já to jen takto mám nahráno u sebe, to musí Pepah s Jackem udělat. Já mám jen ten prostor na webu.Zbyněk Šemora napsal:Václave, děláte chybu, že archív nerozdělíte na x malých souborů například po 100 mega. Proto to padalo. A navíc tak obrovský exáč, trvá mu dlouho, až se vůbec aktivuje a navíc mi to hlásí, že se jedná o nebezpečný soubor a doporučení je ho smazat. Ale antivir nic nenamítal.
Je tam přidaná zkušební aktivita jako součást tratě. Takže instalaci máš v pořádku. Tato aktivita by ale měla být zabalená do *apk se seznamem použitých vozidel. Toto si může dovolit pouze trať BP nebo jiná trať s vlastním trainsetem.skautik napsal:Nevím, jak ostatní, ale musím říct, že kluci pěkně mákli. Jedním slovem - nádhera. Já jsem měl to štěstí, že jsem na Jackovy stránky nakoukl ještě dříve, než tady na foru napsal Pepah o aktualizaci a tudíž jsem ji ještě stihl zdárně dostahovat (i když posledních 50MB jelo asi 16Kb/s) a projet se z Hanušovic do Jeseníku a kousínek dál..
...teď mi bohužel začal systém vyhazovat hlášky o chybějících vlacích (jako kdybych měl někde rozbalenou aktivitu a neměl vozidla). Zkoušel jsem už odinstalaci, všechno vymazat atd., ale nic mi to nepomohlo, je to asi někde hlouběji. Takže jsem prozatím dojezdil.
Takže díky, já se jdu trápit s řešením problémů a užívat si svátků..a pozor, klouže to
![]()
No jo, ale to jsou rady, takříkajíc, nad zlatoZbyněk Šemora napsal:Václave, děláte chybu, že archív nerozdělíte na x malých souborů například po 100 mega. Proto to padalo. A navíc tak obrovský exáč, trvá mu dlouho, až se vůbec aktivuje a navíc mi to hlásí, že se jedná o nebezpečný soubor a doporučení je ho smazat. Ale antivir nic nenamítal.
No vidíš a tisíc DVD by ten web zaplatilo a ještě by zbylo něco na vývoj a investice do MSTS. A když jsi šikulka, tak i tohle zvládneš. Jen na to potřebuješ zakoupit vhodný SW, ale i HW je nezanedbatelný. Hold první investice je nejistá, zda se Ti vše vrátí zpět a jedná se o nemalou částku.VáclavS napsal:Já nevím Zbyňku, ale vypalovat se s 1000 DVD a rozposílat to nárazově, no nevím nevím... U tebe toto nehrozí. A navíc, když už si ty weby platíme, tak proč si tam nedát klidně i tuto trať.