Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jacku, to já znám. Po každé aktualizaci následuje velký stres a mrazení v těle za každou chybu, která se přehlédne.Jacek napsal:Zbyňku, mě to asi brzo připraví o rozum...
Už je tam
Jé, mě také chyběl, už ho sosám. Jen je sranda jak se fandové do MSTS právě probudili. 15 jsem stahoval rychlostí kolem 120, to ještě všichni spinkali a nyní to už teče jen 30radekedar napsal:Na stránce stažení trati http://msts.jacek-modely.cz/paginy/310/310_stazeni-n.htm chybí soubor CR_310-1.bin, alespoň instalátor se ho dožaduje...
Vzhledem k mému věku a zdraví se na to už asi vy...u,Marco Polo napsal:to Pepah: ještě k lokálkám, je mi jasné, že nebyl čas to postavit. Budou se ale dodatečně stavět nebo bude upřednostněno dotáhnutí tratě do Zábřehu / Šumperku? díky
A jestli k těmto zbožným přáním, co by ještě mohl postavit, Pepu otravujete emaily jako mě, že Vám něco nefunguje, že máte problémy s aktivitou, kterou jste si někde od někoho stáhli a on Vám vyhazuje chyby v přidaných vozidlech, tedy nic společného s prací stavitele, tak se Pepovi vůbec nedivím.pepah napsal:...Vzhledem k mému věku a zdraví se na to už asi vy...u,
měl bych si asi už i užívat MSTS?
Jestli něco někdy ještě bude,tak to dám vědět dopředu,Jo?
dem napsal:... Treba stanoviť jasné hranice a potom nie je o čom.
Honza napsal:...Pokud je bereš Ty, nebo jiný z autorů, jako obtěžování, není to šťastný postoj.