Trať CR_310

Pánové tedy všem klobouk dolů,jedním slovem nádhera. Teď jsem prohnal nové 831-ky se super zvuky po úseku z Hanušovic do Jeseníku. :ole:

Naposled editoval moderátor:
Tak podařilo se, archiv jsem rozdělil na 15 dílů. Akorát pro zobrazení linků bude asi třeba obnovit stránku klávesou F5

Jacku poslední soubor 15 zatím nejde a máme Ti napsat, že to napravíš:

CHYBA

POŽADOVANÝ SOUBOR SE PRAVDĚPODOBNĚ NA WEBU NENACHÁZÍ. POKUD TO TRVÁ DELŠÍ DOBU, NAPIŠTE MI A HNED TO NAPRAVÍM.

Zdravím,
chtěl bych vyslovit velkou pochvalu autorům tratě. Je úžasná. Já měl staženo cca za 1,5 hod. z linku, který zde dával VáclavS.
Mějte se.

Na stránce stažení trati http://msts.jacek-modely.cz/paginy/310/310_stazeni-n.htm chybí soubor CR_310-1.bin, alespoň instalátor se ho dožaduje...

Jacek napsal:
Zbyňku, mě to asi brzo připraví o rozum...:D

Už je tam
Jacku, to já znám. Po každé aktualizaci následuje velký stres a mrazení v těle za každou chybu, která se přehlédne.
Jinak díky, už stahuji a dnes ne kolem 20kb/s, ale něco přes 100.

radekedar napsal:
Na stránce stažení trati http://msts.jacek-modely.cz/paginy/310/310_stazeni-n.htm chybí soubor CR_310-1.bin, alespoň instalátor se ho dožaduje...
Jé, mě také chyběl, už ho sosám. Jen je sranda jak se fandové do MSTS právě probudili. 15 jsem stahoval rychlostí kolem 120, to ještě všichni spinkali a nyní to už teče jen 30 :D

to Pepah: ještě k lokálkám, je mi jasné, že nebyl čas to postavit. Budou se ale dodatečně stavět nebo bude upřednostněno dotáhnutí tratě do Zábřehu / Šumperku? díky

Marco Polo napsal:
to Pepah: ještě k lokálkám, je mi jasné, že nebyl čas to postavit. Budou se ale dodatečně stavět nebo bude upřednostněno dotáhnutí tratě do Zábřehu / Šumperku? díky
Vzhledem k mému věku a zdraví se na to už asi vy...u,
měl bych si asi už i užívat MSTS?
Jestli něco někdy ještě bude,tak to dám vědět dopředu,Jo?

Máš recht Pepo, po takové práci si dovedu představit Tvůj odpor k editoru a rád se určitě i projedeš....ale všechna čest, ten úsek z Lipové přes Ramzovou a dále to je nádhera...ještě k tomu bublání loďáku 831 nebo Berty bez tlumiče, to je pro nadšence Msts víc než......*** hm snad mi to moje žena promine :D

pepah napsal:
...Vzhledem k mému věku a zdraví se na to už asi vy...u,
měl bych si asi už i užívat MSTS?
Jestli něco někdy ještě bude,tak to dám vědět dopředu,Jo?
A jestli k těmto zbožným přáním, co by ještě mohl postavit, Pepu otravujete emaily jako mě, že Vám něco nefunguje, že máte problémy s aktivitou, kterou jste si někde od někoho stáhli a on Vám vyhazuje chyby v přidaných vozidlech, tedy nic společného s prací stavitele, tak se Pepovi vůbec nedivím.
Bohužel, aktivní člověk do MSTS si spíš připadá jako otrok uživatelů, než aby od ostatních pociťoval nějaký projev úcty za vykonanou dlouholetou práci. Já teď po svátcích mám také takové blbé pocity. Plnou poštu dotazů o obecných ptákovinách základů MSTS. A nejlepší jsou dotazy, proč trať nefunguje v TRS 2009 ani 2006. Zkouší to celý den a stále to nemůže rozchodit. :D A klasika, že si někdo od někoho nainstaloval aktivitu, přidal podle seznamu vozidla a teď mu trať padá a co s tím má dělat. ....:D

Omlouvám se za příspěvek, nesouvisející s 310, ale nedá mi to ...
No Zbyňku, to je úhel pohledu ... fakt si myslíš, že to, když se na Tebe obracejí všichni se spoustou dotazů (byť podle Tebe, jako zkušeného harcovníka, stupidních) není důkaz projevu úcty? Já myslím, že je. Ať Tě to obtěžuje nebo ne, jsi díky své tvorbě prostě jednou z uznávaných postav na české MSTS scéně a dotazy o tom svědčí. Pokud je bereš Ty, nebo jiný z autorů, jako obtěžování, není to šťastný postoj.

Honzo, to musíš zažít, jinak nepochopíš. Kdyby svět byl jen kolem MSTS a nic jiného by k životu nebylo třeba, tak Ti dám za pravdu. Ale když Ti lidé nedají pokoj ani o svátcích a tím myslím i neděle, kdy bych alespoň v tento den na chvíli vypnul, to už je o soudnosti každého.
Ale ještě beru, když někdo dostane nové DVD a něco mu v instalaci nefunguje a chce o víkendu jezdit. A ne aby mi někdo telefonoval do hospody, když relaxuji u piva, jestli mám i jiné tratě a kdy bude aktualizace nebo že mu u 560tky nejdou otevírat dveře. To už je pak na mlácení hlavou do zdi (svou) :D
Alespoň co se mi doneslo i modeláři mají podobné zkušenosti a mnozí už nemodelují ze stejných důvodů. Mají rodiny a neustálé dotazy od komunity MSTS už pro ně byly neúnosné.
Projev uznání jsem zažil od už neboštíka Karla Keberta (čest jeho památce). Na každou slezinu čekal u nádraží autem o své vlastní vůli a všechny nás aktivní sponzoroval. Od Mirana jsem za dotažení kolejí do Prahy dostal lahvinku Johnyho Wolkera. To jsem opravdu nečekal.
A pěkný přístup jsem také zažil od uživatelů v důchodovém věku, kdy pro mě přijeli autem, dostal jsem oběd , pohoštění a ještě plný pekáč buchet. Tohle pak bylo velmi pěkně strávené celé sobotní odpoledne. A zde bylo přímo cítit, že je člověk vážený a nejde jen o to "potřebujeme to zprovoznit a sbohem". Ale abych to napsal skromněji, mám radost i pokud někomu pomohu a dotyčný mi pak odpoví s radostí, že už mu vše funguje. I takové poděkování zahřeje. Ale bohužel je hodně většina takových, kteří se ani neobtěžují napsat "už mi vše funguje".

Honzo keď už tá téma je načatá. Tak toto je hlavný dôvod môjho odpojenia sa s matrixu..............Strašne to otravuje. Ak sa zase niekedy nechám Smithom pripojiť, tak jednoducho všetky maili ohľadom tvorby budem ignorovať. Na toto je fórum......tam ma to neotravuje.

Na druhú stranu si za to môže každý sám. Treba stanoviť jasné hranice a potom nie je o čom.

dem napsal:
... Treba stanoviť jasné hranice a potom nie je o čom.

Pravda. Napríklad takové Tax měl 3ds max tento rok pustený leda tak na slezinách, doma na PC za posledných pol, trištvrte roka celkom určite nie. Síce mi to trochu chýba, ale život je o niečom inom než o MSTS. Tento rok si proste užívam výtvory iných, najmä Pikkove nové parničky a dieselové traktory.

Koukám, že je nás víc, co jsme na tom podobně. Já letos neměl moc času ani na to ježdění.

Honza napsal:
...Pokud je bereš Ty, nebo jiný z autorů, jako obtěžování, není to šťastný postoj.

Je to jediný možný postoj. Buď je pošleš do prdele nebo skončíš v blázinci..

Back
Nahoře