Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Samozřejmě, že nejsou. Na co by tam byly?Tom Kanka napsal:Ahoj, i já děkuji za novou verzi. Ale měl bych dotaz na stavitele této trati - zaujaly mě označníky v dopravnách D3 na trati Opava východ - Svobodné Heřmanice. Jsou tam i v reálu?
Zbyňku, a zkoušel jsi to spustit "Otevřít v programu" a přidružit správně *.ace? Mě se to občas stává že na to zapomenu a najednou zjistím, že se mi bezúspěšně otevírá TGATool.Zbyněk Šemora napsal:Mirane, já mám koupený Winrar a neporadil si s tím. .....
No to mě právě taky zajímalo!Kuba napsal:.... Samozřejmě, že nejsou. Na co by tam byly? ....
Kuba napsal:... a hlavně ty louky okolo je jsou moc zelené, v reále tam jsou všude hnědé pole, ale jinak nádhera.
Teď jsem to zkusil a okamžitě "nedostatek paměti" Asi je to po pětapadesátce věku normální stavTom Kanka napsal:...
Zbyňku, a zkoušel jsi to spustit "Otevřít v programu" a přidružit správně *.ace? ...
To je vono! Já ho koupený nemám a funguje. Holt jsme v Čechách, jak za něco zaplatíš hned ti prodají zmetka......Zbyněk Šemora napsal:Mirane, já mám koupený Winrar a neporadil si s tím. A také mi píše, že mám nedostatek paměti pro tuto operaci. Asi 8 giga Ramek je málo nebo mám špatně zapsaný parametr ve winraru ?![]()
Nevím co je lepší, ale ace u mě jasně vítězí kvůli velikosti. Jen na tomto souboru je oproti .rar úspora kolem 30 MB.Pavlík napsal:Zeptám se laicky, proč právě balíte do .ace? V čem je to lepší oproti jiným archivátorům?
To je vono! Já ho koupený nemám a funguje. Holt jsme v Čechách, jak za něco zaplatíš hned ti prodají zmetka......![]()
Winrar má 136 MB jen winzip má 161 MB. Takže není důvod používat problémový ace, který je přibližně stejný jako rar. Tímto i děkuji za dodání aktualizace v čitelných formátech.Jacek napsal:...
Nevím co je lepší, ale ace u mě jasně vítězí kvůli velikosti. Jen na tomto souboru je oproti .rar úspora kolem 30 MB.
Jinak jsem chtěl vytvořit instalák, ale na to prostě nebyl čas![]()