Trať CR_310

A ještě, když jsem to rozbaloval v TC, tak mi hlásil že nemá dostatek paměti pro tuto operaci. A pak jak psal Miran, přes WinRar už naprosto bez problémů.

Zeptám se laicky, proč právě balíte do .ace? V čem je to lepší oproti jiným archivátorům?

Mirane, já mám koupený Winrar a neporadil si s tím. A také mi píše, že mám nedostatek paměti pro tuto operaci. Asi 8 giga Ramek je málo nebo mám špatně zapsaný parametr ve winraru ? :D

Tom Kanka napsal:
Ahoj, i já děkuji za novou verzi. Ale měl bych dotaz na stavitele této trati - zaujaly mě označníky v dopravnách D3 na trati Opava východ - Svobodné Heřmanice. Jsou tam i v reálu?
Samozřejmě, že nejsou. Na co by tam byly?

Jinak pánové, klobouk dolů. Heřmanice jsou paráda, až na pár drobností jako, právě ty označníky, přejezdníky v Mladecku, v Jakartovicích přes přejezd je 10km/h, ne 20km/h a hlavně ty louky okolo je jsou moc zelené, v reále tam jsou všude hnědé pole, ale jinak nádhera.

Zbyněk Šemora napsal:
Mirane, já mám koupený Winrar a neporadil si s tím. .....
Zbyňku, a zkoušel jsi to spustit "Otevřít v programu" a přidružit správně *.ace? Mě se to občas stává že na to zapomenu a najednou zjistím, že se mi bezúspěšně otevírá TGATool. :)
Jinak mě se to včera povedlo napoprvé stáhnout bez problémů i přesto, že používám mobilní připjení, zrovna tak bez problémů mi to jde rozbalit jak TCM, i Winraru a to jak v XP, tak i ve Win7.

Kuba napsal:
.... Samozřejmě, že nejsou. Na co by tam byly? ....
No to mě právě taky zajímalo! :D

:D
Kuba napsal:
... a hlavně ty louky okolo je jsou moc zelené, v reále tam jsou všude hnědé pole, ale jinak nádhera.

Ahoj Kubo,
no jo, asi jsi tam měl šichty těsně po jarní či podzimní orbě.:D Při natáčení štreky v tuším květnu léta páně 2008 bylo všude (tedy, v drtivé většině) zeleno. ;)
Holt, čas běží a místa se mění. :(

David

Tom Kanka napsal:
...
Zbyňku, a zkoušel jsi to spustit "Otevřít v programu" a přidružit správně *.ace? ...
Teď jsem to zkusil a okamžitě "nedostatek paměti" Asi je to po pětapadesátce věku normální stav :D Už zbývá, až někdy půjdu kolem Hájkovic, poprosím Davida. :D Nadějné to je 13. ledna dopoledne. To budu hodně blízko. :oops:

Naposled editoval moderátor:
Dovolím si přidat pár záběrů z června 2012:
Jeden z Dolních Životic:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/44slavkov_tn.jpg[/URL]

A jeden zachycený před Svobodnýma Heřmanicema na kritickém úseku tratě (ostrý oblouk, stoupání přes 30 promile).
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/20sv_hermanice_1_tn.jpg[/URL]

Jinak ale taky musím pochválit tuto lokálku, hned jsem rozjel tvorbu aktivit na tomto úseku. Hanušovice - Šumperk jsem zatím neměl čas projet.

Zbyněk Šemora napsal:
Mirane, já mám koupený Winrar a neporadil si s tím. A také mi píše, že mám nedostatek paměti pro tuto operaci. Asi 8 giga Ramek je málo nebo mám špatně zapsaný parametr ve winraru ? :D
To je vono! Já ho koupený nemám a funguje. Holt jsme v Čechách, jak za něco zaplatíš hned ti prodají zmetka...... :D:D:D

Tak aktualizaci 2 jsem stáhnul znovu a aktualizace se nenainstalovala a píše to chybu při čtení souboru se scriptem návěstidel. Tak nevím už jak tam tu aktualizaci vložit. Nejlepší to má udělané pan Šemora tam vždy je to bez problémů.

Pavlík napsal:
Zeptám se laicky, proč právě balíte do .ace? V čem je to lepší oproti jiným archivátorům?
Nevím co je lepší, ale ace u mě jasně vítězí kvůli velikosti. Jen na tomto souboru je oproti .rar úspora kolem 30 MB.
Jinak jsem chtěl vytvořit instalák, ale na to prostě nebyl čas :(

To je vono! Já ho koupený nemám a funguje. Holt jsme v Čechách, jak za něco zaplatíš hned ti prodají zmetka...... :D:D:D

Souhlas já ho také koupený nemám a naprosto v pořádku to šlo rozbalit.

Potvrzuji, že stejně jako Miran a Klokan, tak i já stáhl aktualizaci 2.0, rozbalil neplacenou verzí WinRaRu a vše šlape jak má.
Zde je úvodní screenshot po nahrání naší jediné aktivity na 310.
35004dc1809aa1686802a724f8cafd76.jpg

Naposled editoval moderátor:
Já se také teda připojuji, že jsem měl aktualizaci vpohodě. Chyba je prostě někde v PC uživatelů, kterým to nejde spustit :-(

Jacek napsal:
...
Nevím co je lepší, ale ace u mě jasně vítězí kvůli velikosti. Jen na tomto souboru je oproti .rar úspora kolem 30 MB.
Jinak jsem chtěl vytvořit instalák, ale na to prostě nebyl čas :(
Winrar má 136 MB jen winzip má 161 MB. Takže není důvod používat problémový ace, který je přibližně stejný jako rar. Tímto i děkuji za dodání aktualizace v čitelných formátech.
Jinak vytvořit instalák zabere stejně času jako zapakovat to do nějakého archivu. Jen musím přepsat v zadání verzi a změnit nějaké bla bla bla kolem novinek. :D
Večer na trať konečně kouknu.

Také jsem si aktualizaci stáhl a nainstaloval v pohodě a WinRar nemám zakoupený.Jinak děkuji za krásnou aktualizaci.

Tak abyste se nehádali:
ACT_310_2.0.ace 136751 kB
ACT_310_2.0.rar 139820 kB
ACT_310_2.0.zip 166006 kB
vše podle průzkumníka Windows

Miran: Jakou jsi volil kompresní metodu? Normal? Nebo jsi to jen naházel do archivu bez nastavování.

Jo, jenom jsem to tam naházel bez jakéhokoliv nastavování. Ten. ace soubor je originál od Jacka. Použit WinRAR 4.11 64bit. Určitě lze dosáhnout i jiných výsledků...

Back
Nahoře