Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nebo máš možnost si stáhnout univerzální Global,pod kterým jedou všechny trati pod Xtrack. Odkaz je ve vláknu Global a problémy okolo.Ondra napsal:Vím, že je to otázka možná do vlákna s Tygyho 090, ale chtěl jsem poprosit zde přítomné, jestli by bylo možné někde zveřejnit GLOBAL 090, na ktérém jede i 310? U Tygyho se ho už asi týden marně pokouším stáhnout (stejně jako trainset) a vzhledem k tomu, jak vypadá 310 krásně podle screenů mě ubíjí závist vůči lidem, kteří už se po 310 prohánějíPředem díky za odpověď.
Odpověď je snadná. Stáhni si XTracks 3.20 (k vyhledání názvu XTracks použij Google, Jyxo, Yahoo, Seznam, cokoliv co umí najít soubory na Internetu) nainstaluj je podle návodu, pak ze stránky http://pikku.msts.cz v sekci UZK soubory "Textury pro úpravu základního kolejiva ÚZK 3.20" a "Úprava základního kolejiva ÚZK 3.20" a nainstaluj podle návodu. Já osobně jsem takto postupoval a provozuji jak trať 090 tak trať 310 naprosto bez problémů.Ondra napsal:... jestli by bylo možné někde zveřejnit GLOBAL 090, na ktérém jede i 310? ... Předem díky za odpověď.
Díky za dobrou radu, 310 už šlape jako hodinkyPetr Novák napsal:Nebo máš možnost si stáhnout univerzální Global,pod kterým jedou všechny trati pod Xtrack. Odkaz je ve vláknu Global a problémy okolo.
Pavlík napsal:To vypadá na trať z Krnova přes Polsko peáží do Jeseníku. Necháme se překvapit.
nebulus napsal:Dôležité je aby pri spustení MSTS tam bola aktivita a aj potrebné vozidlá. Na poradí inštalácie nezáleží.
Zkus to přes NOVINKY.Čouda napsal:A nevidím tam také nikde odkaz ke stažení aktualizace.