Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jokony napsal:Dobrý den
mám problém s aktivitou EC 144 pro trať 321. Stáhnul jsem si všechna vozidla v přiloženém seznamu a mám aktualizovaný Trainset od pana šemory. Aktivita se mi v pohodě zapne a můžu jéct. Když ale dojedu před stanici Ostrava hl.n., tak mi hra zamrzne a v pozadí se mi objeví nějaká Error hláška. Bohužel jí ale nemůžu vidět, protože je "za hrou" a když jí odentruju, tak mi hra spadne…. Vůbec nevím, co s tím mám dělat =(
Moc děkuji za případné rakce =)
Václav B. napsal:Jokony napsal:Dobrý den
mám problém s aktivitou EC 144 pro trať 321. Stáhnul jsem si všechna vozidla v přiloženém seznamu a mám aktualizovaný Trainset od pana šemory. Aktivita se mi v pohodě zapne a můžu jéct. Když ale dojedu před stanici Ostrava hl.n., tak mi hra zamrzne a v pozadí se mi objeví nějaká Error hláška. Bohužel jí ale nemůžu vidět, protože je "za hrou" a když jí odentruju, tak mi hra spadne…. Vůbec nevím, co s tím mám dělat =(
Moc děkuji za případné rakce =)
Příčinou by mohlo být staniční hlášení. Pád před stanicí tomu jasně nasvědčuje. Doporučuji stáhnout méně náročnější hlášení ze stránek autora trati.
Ondra.H napsal:Zkus popojet s vlakem dopředu, někdy se stane, že dokud se člověk nepohne, tak to návěstidlo se nerosvítí.
jeffer napsal:Kópia z Blackwolfovho vlákna (toto som si nevšimol/nenašiel):
Hola, aktivitka EC 275 (nevšimol som si, že by mal autor vlastné vlákno a uverejnená je u Blackwolfa): posledne som zabrzdený pred vchodom do ÚnO. Třebová počas prejazdu prázdna a ďalej ani jeden vlak, ani blokovacie servisy (asi mám na ne príliš veľký náskok, ale ten som musel získať od UnO po MuN). 09.51 prechádzam Rájcem-Jestřebím (posledných 15-20 km idem výbehom okolo 75 aby som sa dostal do rozumného času) a krátko za stanicou sa hrám na 350.009 keď v rýchlosti okolo 70-80 km/h naberám panťák, ktorý sa odrazu zhmotnil asi desať metrov predo mnou.
Niekde okolo MuN (České Třebové) tam tá aktivita necháva príležitosť zdrhnúť. Inak luxus.
Dan J. napsal:...zarazila mne jedna věc, která si myslím, že je dost nereálná a to je postavené pendolíno ve Velimi do odbočky a předjíždí jej náklad AWT tažený dvěma Brejlovci...