Aktivity vb

Michal napsal:
Tak tohle jsem v reálu viděl, přímo v té Velimi. Ale je fakt, že tenkrát tam to pendolino bylo odstavené, protože údajně někoho srazilo u Nové Vsi.
Ahá, tak mimořádka je něco jiného, ale z té aktivity to bohužel poznat není a vypadá to, že tam čeká na předjetí nákladu AWT.;)

Dan J. napsal:
Michal napsal:
Tak tohle jsem v reálu viděl, přímo v té Velimi. Ale je fakt, že tenkrát tam to pendolino bylo odstavené, protože údajně někoho srazilo u Nové Vsi.
Ahá, tak mimořádka je něco jiného, ale z té aktivity to bohužel poznat není a vypadá to, že tam čeká na předjetí nákladu AWT.;)

Ahoj, pendolino ve Velimi se v mé aktivitě právě vrátilo z okruhu po úspěšném vykonání zkoušek po vyvazovací opravě ;) . Časově to odpovídá - většinou se zkoušky na pendolinech dělají od rána do cca 13 hodin, proto jsem to do své aktivity zahrnul. :)

Zdravím.
Takže aktivita Ex 241 dojeta do finále. Jinak jízda pěkná, pohodová, traffic (vlaky v pohybu) taky velmi vyvážený. Tak a teď co bych za svou osobu vytknul.:D
1. hned k vlakům v pohybu, staré modely z TBP Gags bych vyměnil za Taxovy a použil bych povětšinu vozy Res ČDC od Dema. Nicméně, toto je věc tvůrce a problém mi to nedělá. Co bych ale určitě nepoužil ani jako traffic, tak vozy Faccs ty staré omalovánky a použil Pikkovy vozy. Jde o vozy se štěrkem v Drahotuších.
2. Ach ty vozy ve stanicích... Vím, že v nádražích dnes povětšinou stojí prd. Hlavně když jezdím týden co týden mezi Ostravou a Pradubicemi, (jo, v Pardubkách jsem hned vyměnil con vojenských vozů za Demovy Bh) ale například v Olmiku u depa vždy stojí jednotky ČD 460, použil bych je ve verzi mimo službu, ve šturcu u kusého nást. u rampy stojí odstavené Ds a tuším béčka a kousek dál vozy Wr ono s těmi vozy je to ve všech stnicích hooodně pozkromnu.:D Jak jsem psal výše, použil bych LowPoly jsou u Alcaponeho a tuším u Blažováka. Ve výhybně Dluhonice stává ve šturcu Muvka.
Nicméně jak jsem psal aktivita pěkná. Dan.

Jen škoda že u "Muvek" není varianta mimo službu protože když každá odstavená "Muvka" je nastartovaná tak to nevyznívá též dost realisticky

JIŘÍ GLOGOVSKÝ napsal:
Jen škoda že u "Muvek" není varianta mimo službu protože když každá odstavená "Muvka" je nastartovaná tak to nevyznívá též dost realisticky
To by snad neměl být, až tak velký problém. Jde o změnu zvuků na lokPor a smazat položku se světlama.

Kromě světel a zvuků je ještě potřeba zrušit v engu sekci exhaust - ono by to vypadalo docela blbě, kdyby to bylo potichu, zhasnuté a čadilo se z toho ...

Back
Nahoře