faigja 704
Začátečník
E 499.2 napsal:Pavlík napsal:Ahoj, jedu tvou aktivitu Os 14914, ale v Novém Městě jsem skončil. Protijedoucí motorák přijede, zastaví, ale já mám i po pravidelném odjezdu pořád stůj. A ještě taková drobná technická poznámka - píšeš, že mám sledovat návěstní opakovač, ale já ho mám zhasnutý. Používám TBP8 a žádné jiné kabiny jsem si neinstaloval.
A ještě něco - aktivita je podle GVD 2007/08, ale v Tišnově potkávám najbrtí plecháč, což je fikce. A zkus používat méně LC. Máš je tam všude, kde něco stojí. Jinak aktivita se mi moc líbila.
Zdravím,tak nejprve tě musím zkárat,píšeš do špatného vlákna
moje vlákno je : aktivity Vojty Bočka,jinak až budeš v kabině tak stiskni V a on se opakovač rozvítí neboj
,k timu GVD je to samozřejmě jen na osobní dopravu
,jinak v to Nové město opravím
faigja 704 napsal:Pavlík napsal:Ahoj, jedu tvou aktivitu Os 14914, ale v Novém Městě jsem skončil. Protijedoucí motorák přijede, zastaví, ale já mám i po pravidelném odjezdu pořád stůj. A ještě taková drobná technická poznámka - píšeš, že mám sledovat návěstní opakovač, ale já ho mám zhasnutý. Používám TBP8 a žádné jiné kabiny jsem si neinstaloval.
A ještě něco - aktivita je podle GVD 2007/08, ale v Tišnově potkávám najbrtí plecháč, což je fikce. A zkus používat méně LC. Máš je tam všude, kde něco stojí. Jinak aktivita se mi moc líbila.
Já projel normálně. Zatím si aktivitu pochvaluji. Jsem asi v půlce a je to zajímavé. Sice jsem ze začátku měl zpoždění 5 minut, jelikož jsem neměl zkušenosti se 714 a divil jsem se že nějak málo brzdil, ale už jsem přišel jak jí hezky zastavit. Takže zatím aktivita dobrá, plno vtipných hlášek.
Doufám, že dojedu dobře. Těším se na další Tvé aktivity.
Prosím tě tay piš do mého vlákna, aktivity Vojty Bočka....Jinak v Novém Městě je vše v pořádku nemám tam žádný problém...
Jé se omlouvám, nevšiml jsem si a když už sem tu viděl koment, tak jsem se nechal svést.
Naposled editoval moderátor: