Zvuky vlaků

Ahoj! netuší někdo proč mi nejde zvuk v kabině strojvedoucího? je to u všech lokomotiv v MSTS (Trať321)... jinde zvuky fungují, při pohledu na vlak a tak.. co mám špatně nainstalované?
Díky

Ahoj, nemáš správně nastavenou kvalitu:
http://www.msts.jacek-modely.cz/paginy/navody/kvalita_zvuku.htm

Ahoj, mám stejný problém, nýbrž je težší v tom, že mám dané zvuky na vysokou kvalitu...
mikulenkamartin napsal:
Ahoj, mám stejný problém, nýbrž je težší v tom, že mám dané zvuky na vysokou kvalitu...
pozn. píše mi to chybovou hlášku: nelze nalézt SMS soubor. Soubor: cdvagbin.sms a cdvagbex.sms. Dají se někde stáhnout tyto SMS soubory?

Ahoj, mám stejný problém, ale je težší v tom, že mám dané zvuky na vysokou kvalitu...
pozn. píše mi to chybovou hlášku: nelze nalézt SMS soubor. Soubor: cdvagbin.sms a cdvagbex.sms. Dají se někde stáhnout tyto SMS soubory?

Naposled editoval moderátor:
To mikulenkamartin: Základní škola MSTS:
Zjisti si, u kterých vozidel máš směrování na Tebou uvedené soubory a přesměruj na soubory, které máš.
(Tipuji, že budeš mít ...\Trainset\common.snd\vozy\CDvuzOs4nEx.sms a CDvuzOs4nIn.sms)

Prosím nenašel by se někdo,kdo by mi poslal složku MAV_Hangok jedná se o zvuky.Na stránkách,kde jsem ji našel po rozbalení vyhazuje chybu. Díky.

Zdravím!
Já mám problém se zvuky na notebooku. Jedná se o zvuk trakčních motorů - nezvyšuje se plynule, ale vždycky nárazově změní frekvenci na vyšší, příp. při zpomalování na nižší.. Takhle mi to dělá i při průjezdu "4", že se zvuk mění tak sekaně a ne plynule. Na normálním PC mi to nedělalo, jen na tom notesu. Nevíte někdo, v čem by to mohlo vězet?? Díky :)

Mě to dělalo také na některých zvukovkách. Buď jsem musel vyhodit zvukovou kartu a použít integrovanou nebo v XP jde ve vlastnostech Zvuky a zvuková zařízení - nastavení reproduktorů - upřesnit - výkon. Zde snížit HW akceleraci. Jednou mi to pomohlo.

Teď můj nový PC se sedmičkami je v tomhle hodný. V práci mám XP a ten naštěstí také nezlobí. Vlastně zlobil, musel jsem vyhodit PSI zvukovku a používat integrovanou.

Dobrý večer.

Mám problém se zvukem dobrždění u vozů, kdy se nepřehrává zvuk kotoučů či špalíků, u lokomotiv je toto v pořádku. Měl by někdo radu co s tím?. Děkuji.

fíííra: podobny problém som tú písal že osobne vozi sú ""!!!NEOZVUčENé!!!"" ale každý mi tvrdil že mám chybu a blbosti ... ale tie vozi vážne nemaju žiaden zvuk či už pri brzdení alebo ked idú...

CANDY napsal:
fíííra: podobny problém som tú písal že osobne vozi sú ""!!!NEOZVUčENé!!!"" ale každý mi tvrdil že mám chybu a blbosti ... ale tie vozi vážne nemaju žiaden zvuk či už pri brzdení alebo ked idú...
Tak to pak nevím co jsem dával do balíku zvuků pro vozy :D
Vozy ozvučené jsou, ale možnosti ozvučení jsou minimální, takže zvuky jízdy, brzdových zdrží, kotoučů jsou vázány jen na změnu rychlosti vlaku, tzn. ne na pohyb ovladačů v mašině.

Jacku pol som na podhlade "3" pri vozoch radu B a Bee no zvuky špálkou som nepočul ani len male škrípanie nič len jak spomaloval nič viac....

Tak to už záleží, na který sms vede odkaz ve .wag souboru, sms je více, viz popis u toho balíku na mých stránkách nebo v pdf v balíku. Máš moje aktuální zvuky nebo nějaké muzeum z BP?
Zvuk špalíků se aktivuje při poklesu rychlosti pod tuším 28 km/h

Zdravím ve spolek.

Nastal mi problém, kdy u elektrických lokomotiv se uvedou zvuky všech zařízení do chodu ihned po stisku klávesy pro zdvihnutí sběrače. Vím, že se toto nnedělo, ale z jakého důvodu se toto, děje netuším. BIN sem přeinstaloval a zkusil sem poslední 4 verze a pořád nic. Nevěděl by někdo co stím?

Mam problem se zvukem u loko 380. Pri prechodu na tuto lokomotivu se spusti neprijemny piskavy zvuk. Deje se tak ve vsech aktivitach. Jde to nejak napravit?

Na Jardových stránkách u modelu by měly být ke stažení upravené sms soubory, které problém řešily.

Michal napsal:
Na Jardových stránkách u modelu by měly být ke stažení upravené sms soubory, které problém řešily.
Omlouvam, se ale muzete prosim upresnit na kterych strankach? Dekuji.

Back
Nahoře