G
gaboric
Host
Ahoj! netuší někdo proč mi nejde zvuk v kabině strojvedoucího? je to u všech lokomotiv v MSTS (Trať321)... jinde zvuky fungují, při pohledu na vlak a tak.. co mám špatně nainstalované?
Díky
Díky
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
pozn. píše mi to chybovou hlášku: nelze nalézt SMS soubor. Soubor: cdvagbin.sms a cdvagbex.sms. Dají se někde stáhnout tyto SMS soubory?mikulenkamartin napsal:Ahoj, mám stejný problém, nýbrž je težší v tom, že mám dané zvuky na vysokou kvalitu...
bastard napsal:Prosím nenašel by se někdo,kdo by mi poslal složku MAV_Hangok jedná se o zvuky.Na stránkách,kde jsem ji našel po rozbalení vyhazuje chybu. Díky.
Tak to pak nevím co jsem dával do balíku zvuků pro vozyCANDY napsal:fíííra: podobny problém som tú písal že osobne vozi sú ""!!!NEOZVUčENé!!!"" ale každý mi tvrdil že mám chybu a blbosti ... ale tie vozi vážne nemaju žiaden zvuk či už pri brzdení alebo ked idú...
Omlouvam, se ale muzete prosim upresnit na kterych strankach? Dekuji.Michal napsal:Na Jardových stránkách u modelu by měly být ke stažení upravené sms soubory, které problém řešily.