Tvorba aktivity - problémy

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna LLukass
  • Datum začátku Datum začátku
V AE se to tak chovat může, ve hře ne, projeď aktivitu ve hře, nebo ukonči AE, znova spust a zkus simulaci!

Tak som to výskúšal v MSTS. Vchodové návestidlo bolo postavené na stoj, ale dalo sa prejsť na požiadanie.

Nevím jestli u všech ale u některých stanic se dá z plánku vyčíst jak se staví alternativní vlakové cesty v dané žst.Plánky jsou součástí GVD.

Ide o stanicu Lovosice. Idem smerom z Dečína po správnej a chcem predbehnúť osobák predomnou. Tak chcem hráča poslať po nesprávnej až do Roudnic nad Labem.

Na vchode a aj na odchode mi to stavia na stoj, dá sa však ísť cez tab.

Vyskúšal som ešte ísť cez výhybku na Lovosice jih a tam to ide v pohode.

No a jak teraz píšem tento príspevok a pozerám sa do ZCP, tak mi to je jasné.... V medzistaničnom úseku Lovosice a Lovosice jih neni dovolená jazda proti správnemu smeru.

No, keď to tu už mám rozpísané, tak sa ešte chcem spýtať: v ktorých staniciach sú výhybky na 120 km/h ? V smere Dečín - Praha - Česká Třebová - Brno ?

erikmir napsal:
No, keď to tu už mám rozpísané, tak sa ešte chcem spýtať: v ktorých staniciach sú výhybky na 120 km/h ? V smere Dečín - Praha - Česká Třebová - Brno ?

Poříčany výhybka č.3 ve směru do Prahy.

A já se zeptám, jedu do Lovosic (od Prahy) a na vjezdovém návěstidle mám značenu přivolávací návěst (červená a blikající bílá). Proč tomu tak je??

Pánové v activity editoru se mi záhadně přestali zobrazovat traffic a loose konsist. Samozřejmě jsem použil prográmek aefix, ale zatím bezúspěšně. Nestalo se něco podobného někomu z Vás?
Mám windows 7, nevíte co s tím?
Nerad bych přeinstalovával celé msts.:(

Martinovi "MZ" se zase v editoru přestali objevovat hlášky vázané na místo. Obávám se, že pomůže jedině reinstal. Napřed ale ještě zkus přeinstalovat bin, promazat consisty + save. Asi to bude stejně k ničemu ale co kdyby... ;)

Měl jsem před nedávnem ten samý problém,jak popisuje Šnek a i Čouda o MZ.
Aefix nic nevyřešil. Komplet jsem vše odstranil, přeinstal BINu a natáhnutí aktivity znova.
Pak se vše zobrazovalo korektně.

No zatím to je k ničemu. Úspěch se nedostavil. Program aefix rozbalovali jste ho někam speciálně, nebo podle zadané cesty?

Šnek napsal:
No zatím to je k ničemu. Úspěch se nedostavil. Program aefix rozbalovali jste ho někam speciálně, nebo podle zadané cesty?

Mám jej nainstalovaný normálně v Program Files(x86).Ale ten problém, který popisoval Čouda u Martina Z., tak ten nevyřešil.

Šnek napsal:
Mě se jednou tohle stalo, ale aefix to normálně zachránil.

Mně se tenkrát nezobrazovaly trasy,také to vyřešil Aefix,ale teď s těmi pozičními body nikoliv.
Tam jsem to musel udělat,jak jsem napsal výše já i Čouda a to zabralo.

Jen ještě detail, při přeinstalování MSTS je třeba z adresáře Train Simulátor si překopírovat veškeré složky routes Trains atd. nebo je stačí přejmenovat např. Routes 250, Routes 321, Trains používaný, aniž by při odinstalování došlo ke ztrátě dat?

Teoreticky by mělo stačit přejmenování, protože instalátor MSTS nezná adresář Routes 321 atp. Nicméně jistota je kulomet a tak bych je rovnou pro jistotu šoupnul někde mimo MSTS.

Pánové zdravím.
Stalo se vám někomu, že po aktualizaci tratě MSTS ignoroval vyčkávací bod u traffic? V AE normální chování a traffic na VB stojí, ale ve fyzickém hraní aktivity nikoliv. A já bych potřeboval bvědět, zda je to běžné, nebo anomálie ubdate tratě.
Dan

Zdravím, tvořím teď dílko pro trať 310, ale když chci přidat traffic, tak mi AE povolí pouze pojmenovat servis a poté mi vyhodí hlášku: "Selhalo uložení souboru s PC dopravou: (jméno servisu)". Nevíte co s tím? Předem dík.

Back
Nahoře