Zdravím, to cuknutí vpřed a volno je hold anomálie MSTS a je to dáno i tím, jak simulátor stíhá, či ne. Ale hodně pomáhá věc sice proti předpisům, ale funguje z 90%. Po zastavení u klacku na stůj odbrzdit jak vlakovou, tak lokomotivní brzdu. Ovšem problém nastane, není li trať v rovině.

Jinak u tratě BP co se křižování týká pomáhá následující:
Dejme tomu, že začínám aktivitu v 9:00 a křižování mám v nějaké stanici v 9:30, kde já mám přijet v 9:25, odjet v 9:30 a traffic má vjet v 9:27 a odjet v 9:29. Takže musím udělat následující:
1) na zhlaví pro traffic zadat trasu servisu 2 s výchozím časem 8:59 začátek trasy za vjezdovým do stanice ve směru traffic, hned kousek za výchozí bod zadat vyčkávací bod, tak, aby měl traffic volno na vjezdovým cca 2 minuty před plánovaným příjezdem 9:27 a trasu servisu ukončit za výhybkama u odjezdoveho zhlaví v opačném směru (takže za prdelí soupravy traffic, na koleji kde má stavět)
2) Traffic výchozí čas na trati tak, aby vjel do stanice načas a konec trasy až v následující stanici kde se dvojí koleje, jinak nodjede a zůstane viset na stůj.
No a to tak v kostce vše a mně to funguje skoro vždy, jen hold někdy při složitějších křižováních je to o nervy.
Dan