Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Díky, dobrá zpráva, navyšuju zátěž dle skutečnosti.alcapone napsal:Ano, bude.
Midrafon napsal:Není za co, jen nezapomeň, že pokud budeš chtít dát servis na začátek soupravy, musíš první vagon smazat a celé to o jedno posunout a nebo na konec, ale bude ta souprava převrácená.
754 067 napsal:AE mi dělá problém při prvním nastavování trasy. Vždy když nastavím první trasu a dám uložit, pak několik minut (cca 5) čekám, než se trasa uloží, mezitím AE jakoby vůbec nepracoval, jakmile pak nastavuju další trasy, je uloženo hned. Dělá to vždy poprvé, u jakékoliv aktivity, když spustím znovu AE. Kde může být chyba?
Staršího data je aktivita nebo pouze některý servis?MrXo napsal:Zdravím,
pri tvorbe aktivity a jej následnom uložení si ju chcem v MSTS prejsť. Následne mi vypíše chybu, že daná aktivita je staršieho data. Musím opäť vojsť do AE, načítať aktivitu a znovu uložiť. Potom ide bez problémov. V čom môže byť problém?
Len servis. Ale bolo s nim robene pred par minutami pred poslednym ulozenim aktivity.poison napsal:Staršího data je aktivita nebo pouze některý servis?
MrXo napsal:Len servis. Ale bolo s nim robene pred par minutami pred poslednym ulozenim aktivity.
Harvy1 napsal:Tak tomu říkám návod... " v AE vytvořit soupravu " musíš pochopit že v tvorbě aktivit jsem laik. Tam je oken na tvorbu souprav.... Dan píše klepni myší a dej umístit vlak. Ty píšeš dej vytvořit soupravu a najede ti tabulka... Tak to jsou dva naprosto odlišné návody.